ADD KARAASLAN´A SAHİP ÇIKTI

ADD KARAASLAN´A SAHİP ÇIKTI

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şube Başkanı Ali Darıcı, sosyal medya üzerinden Atatürk´e yönelik aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddia edilen Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan´a sahip çıktı. Darıcı, olayın bir tezgâh olabileceğini savundu.

 

Darıcı, yurt genelinde konu nedeni ile çok telefon aldıklarını ama Mustafa Karaaslan´ı tanıdıklarını ve böyle bir şey yapacağına inanmadıklarını belirtti.

CUMHURİYET ÖĞRETMENİ BÖYLE ŞEYLER YAPMAZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Darıcı, "Dünden beri basına ve internete yansıyan ve tüm Atatürkçüleri ve Cumhuriyet sevdalılarını üzüntüye boğan haberden bahsediyor. ?Sıcak diye orucu bırakmayın, burası daha sıcak´ diyerek Atatürk resminin altında beğeni ve paylaşımda bulunduğu söylenen, İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan´a ait görünen durumu daha sağlıklı bilgi edinmek için kendisi ile yönetim olarak görüştük. Cumhuriyet öğretmeni olarak böyle bir duruma ihtimal vermediği için doğru bilgiyi kendisinden aldık. Anlatımlarına göre, ?Ben Atatürk sayesinde buralara geldim. Cumhuriyet olmasaydı bu makamlara nasıl gelebilirdik?´ diyerek üzüntülerini dile getirdi. Kesinlikle kendi paylaşımı olmadığını, hackerlerin kendi adlarına paylaşım yaptıklarını ifade etti. İlçe Kaymakamı Ali Akça, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve Jandarma Komutanı Uğur Baş ile birlikte yapılan değerlendirme toplantısında, Bursa Valisi Münir Karaloğlu´nun durum nedeni ile 2 tane müfettiş görevlendirdiklerini, asıl faillerinin yakalanması ile ilgili çalışmaların yapıldığı ve sağduyulu davranılması gerektiğini belirtti. Bizler de İnegöl Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, oyuna gelmemek gerektiğini, bir takım tezgâhlar planlandığını belirtiyoruz. Atatürk gönüllülerinin de sağduyulu davranması gerektiğine inanıyoruz. Bu ara Ramazan ayının da ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07