www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Adem Emre Güven Tazeledi

Adem Emre Güven Tazeledi

İnegöl Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Olağan Genel Kurulu´nda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Adem Emre güven tazeledi.

Önceki akşam Orhan-2 İnegöl Köftecisi´nde düzenlenen kongreye İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali ve dernek üyeleri katılım gösterdiler.

ÇIKAR GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Kongre esnasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Adem Emre, ?Biz etkinliği olan bir dernek değiliz. Derneğimiz plaka bağışlarıyla ayaktadır, onun dışında dışarıdan bir katkı ancak ayni olarak gerçekleşmiştir. 2016-2017 yıllarında Olay Yeri İnceleme Aracı alınmıştır. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız, Organize Sanayi Bölgemiz, MODEF ve Yenice OSB, İnegöl Emniyet Müdürlüğümüze verilmek üzere derneğimize bağışlanmıştır. Biz de dernek olarak hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin Emniyet Müdürlüğümüz hizmetine hibe etmişizdir. 2017 yılında Müdürlük makamına bir araç satın alınmıştır. Derneğimizin kesinlikle ve kesinlikle hiçbir gideri yoktur. Yönetim olarak, dernek hizmet binası olarak, muhasebe ücreti olarak kimseye bir kuruş harcanmamaktadır. Derneğimiz tamamen dışarıdan alınan katkılarla ayakta kalmaktadır? dedi.

YENİ YÖNETİM

Konuşmanın ardından geçilen seçimde mevcut başkan Adem Emre güven tazeledi. Adem Emre başkanlığında oluşan yönetim kurulunda; Sadık Gülerer, Mustafa Şentürk, Selçuk Teşik, Mustafa Ersan, Ahmet Yaşar ve Enver İleri, denetim kurulunda ise; İbrahim Dinç, Ahmet Barışman ve Erhan Baştürk isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25