ADEMOĞLU PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

ADEMOĞLU PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Ademoğlu Mobilya, firmalarında çalışan personeli ve ailelerini Nam-ı Farket Izgarada düzenlenen iftar programında konuk etti.

İnegöl Mobilya sanayisinde faaliyet gösteren Ademoğlu Mobilya, personeli için iftar programı tertip etti. Önceki akşam Nam-ı Farket Izgara salonunda yapılan iftar organizasyonuna fabrika yöneticileri ve personel yoğun katılım gösterdi.

Ademoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ademoğlu, iftar sonrası personeline yönelik bir konuşma yaptı. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan ramazan ayı münasebeti ile personelleri ile birlikte iftar yapmak istediklerini belirten Ademoğlu, “Buluşmamız aslında donuk bir fotoğraf karesi değil, yaşamımızdan bir kesittir. Sadece iş ilişkisi değil, kardeşlik ve birlik bağlarının dualarla tazelendiği bu güzel gecede davetimize icabet eden tüm dostlara şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri yücelten, bu değerli zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden istifade etmek suretiyle bizleri yoktan var eden cenabı hakka sonsuz hamd ediyoruz. İftar yemeği vesilesiyle ramazan ayının tüm İslam alemine hayır ve bereket getirmesini diliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32