www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ADIM ADIM ZİRVEYE

ADIM ADIM ZİRVEYE

2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele veren İnegölspor, sahasında ağırladığı Bayrampaşaspor´u 2-1 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele veren temsilcimiz İnegölspor, evinde ağırladığı Bayrampaşaspor karşısına tıklım tıklım dolan tribünlerin desteğini alarak çıktı.

Bordo beyazlılar, maçın genelinde atak oynayan taraftı. 20. dakikada Bayrampaşaspor oyuncusu Tufan Zahid  Arslan´ın  golüyle 1-0 geriye düşen bordo beyazlılar, 40. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen Emirhan, cezası için yaptığı ortada, Fatih Üge kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturması  ile durumu 1-1´e getirdi.

Müsabakanın ikinci devresinde etkili oyununu sürdüren temsilcimiz İnegölspor, taraftarı ile tek  vücut olurken, rakip saha da gol aradı. Son vuruşlarda etkisiz görüntü çizen temsilcimiz, 83. dakikada Yaşar Çetin ile bir gol daha bularak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Stat: İnegöl İlçe

Hakemler: Selim Özen,Ejder Yapıcı,Ç.Mehmet Uludağ,M.Şükrü Közcü
İnegölspor: Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Emirhan Aydoğan, Enes Bayır, Volkan Altınsoy, Serhat Mermer, Osman Torun, Yasin Görkem Arslan, Fatih Üge, Yaşar Çetin, Cengiz Ötgün

Yedekler: Mustafa Güngör, Selimcan Temel, Bora Yelken, Taner Yalçın, Erdi Can Şehit, Çağkan Çakır, Ahmet Şahin

 Bodrumspor: Sercan Çobanoğlu, Evren Kilarci, İsa Akgöl,  Semih Durmuş, Fatih Kara, Gürcan Gözüm, Oktay Pop, Gökay İravul, Sercan Uslu, Ali Kuleli, Tufan Zahid Arslan

Yedekler: Bekir Öztürk, Tahir Kurtuluş, Hakan Yüce, İbrahim Can Köse, ÖmercanÖndaş, Hamit Yıldırım, Tayyib Kanarya

Sarı kart: Enes Bayır, Cengiz Ötgün (İnegölspor), Evren Kilarci, Sercan Uslu, Ali Kuleli (Byrampaşaspor)

Goller: Fatih Üge, Yaşar Çetin (İnegölspor), Tufan Zahid Arslan (Bayrampaşaspor)

Maçtan Dakikar: Temsilcimiz İnegölspor´da Enes Bayır müsabakanın henüz 1. Dakikasında rakibine yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.11. Dakikada gelişen atakta, İnegölsporlu oyuncu Osman kaleye sert ve isabetli topu gönderdi ancak kaleci kornere çeldi.14. Dakikada Fatih Üge´nin sert şutunu kaleci Sercan çıkardı.20. Dakikada Bayrampaşasporlu oyuncu TufanZahid Arslan sol taraftan gelen ortaya kafa vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturdu.27. Dakikada Cengiz Akgün ile rakip Bayrampaşalı futbolcular arasında bir anda tansiyon yükseldi. Pozisyon sonrasında tüm futbolcuları ve yedek kulübesindeki oyuncular birbirine girerken, pozisyon sonrası Cengiz ve rakip oyuncu sarı kart gördü.40. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen Emirhan, cezası için yaptığı ortada, Fatih Üge kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Müsabakanın ilk devresinde başka gol olmayınca temsilcimiz 1-1´lik beraberlikle sahadan ayrıldı.

Müsabakanın ikinci devresinde etkili oyununu sürdüren temsilcimiz İnegölspor, taraftarı ile tek vücut olurken, rakip saha da gol aradı.

 

76. Dakikada Bayrampaşaspor oyuncusu Hamit, direk kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Son vuruşlarda etkisiz görüntü çizen temsilcimiz, 83. dakikada Yaşar Çetin ile bir gol daha bularak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00