Adliye Personelinden Kan Bağışı

Adliye Personelinden Kan Bağışı

İnegöl Adalet Sarayı personeli, dün Başsavcılık-Kızılay işbirliğinde düzenlenen kan bağış kampanyasında 50 ünite kan bağışında bulundu. Kampanyaya adliyeye gelen vatandaşlar da destek verdi.

Son dönemlerde artan kan ihtiyacına yetişmekte güçlük çeken Kızılay’a bir destekte İnegöl Adalet Sarayı’ndan geldi. Kızılay Bursa Şubesi ile İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliğinde dün Adalet Sarayında kan bağış kampanyası düzenlendi. Adliye binasının zemin katında yapılan kan bağış kampanyasına adliye personelinin yanı sıra vatandaşlar da destek verdi.

 

Düzenledikleri kan bağış kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, İnegöl adliyesinde ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini hatırlatarak; “Geçen hafta içerisinde Kızılay’ın Bursa Şube yetkilisi arkadaşlar ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında kendilerine yönelik böyle bir organizasyonda katkı sağlayıp sağlamayacağımızı bize sordular. Biz de Kızılay kurumunun zor durumda bulunan vatandaşlarımıza yönelik yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle İnegöl Adliyesi olarak burada çalışan arkadaşlarla beraber kan bağışı kampanyasını başlatma kararı aldık. Adliyemizin birinci katında bütün personelimiz, adliyeye gelen vatandaşlarımızın katılımıyla böyle bir kampanyaya katkı sağlıyoruz. Umarım ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağladıysak kendimizi mutlu ve bahtiyar hissedeceğiz. Şimdiden sonra bu tür organizasyonlara destek olmak adına faaliyetlerde bulunacağız” dedi.

Sabah 10.00’da başlayıp akşam saat 16.00’a kadar devam eden kan bağış kampanyasında 50 ünite kan toplandı.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32