ADNAN İNCEBAY´I KAYBETTİK

ADNAN İNCEBAY´I KAYBETTİK

Kanser hastası olan ve uzun süredir tedavi gören İnegöl´ün sevilen yüzlerinden Adnan İncebay yaşamını yitirdi. İncebay, son yolcuğuna Mesudiye Merkez camiinden gönderildi.

 

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam,geçtiğimiz Perşembe günü Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Çelik ile birlikte Bursaspor fanatiğiolan kanser hastası Adnan İncebay´ı İnegöl´deki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.

 

ÇOK BÜYÜK MUTLULUK YAŞAMIŞTI

Yapılan sürprizde büyük bir heyecan yaşayan Adnan İncebay, ?Bundan daha güzel ne olabilir? Gerçekten çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim. Bursaspor´un fanatik taraftarıyım? ifadeleri ile mutluluğunu dile getirmişti.

 

Adnan´ın çok iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu bildiğini söyleyen Ertuğrul Sağlam İncebay´a kendi imzaladığı Bursaspor formasını hediye etmiş ve Antalya ile oynayacakları maça davet etmişti. Yaşadığı mutluluk gözlerinden belli olan İncebay´dan geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde kötü haber geldi. Uzun süredir kanser hastası olan ve tedavi gören İncebay, Cumartesi günü sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

 

İNEGÖL CENAZEYE AKIN ETTİ

43 yaşındaki Adnan İncebay´ın cenazesi Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Mesudiye Merkez Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Mesudiye Mahallesi Merkez Mezarlığı´nda toprağa verildi.Cenazeye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöllü taraftar grupları başkanları ile kalabalık bir cemaat katılım gösterdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07