www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Adnan Kemal Aydın Listesini Açıkladı

Adnan Kemal Aydın Listesini Açıkladı

İnegölspor’un 10 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştireceği genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Adnan Kemal Aydın, Çamlıca Resturant’ta gerçekleştirdiği basın toplantısında birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Başkan Adayı Adnan Kemal Aydın yaptığı açıklamada Pazartesi günü yapılacak olan İnegöl spor kongresinde, birbirinden değerli isimlerin yer aldığı arkadaşlarımızla kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak için yola çıkmış bulunuyoruz. Birleştirici olacağız, İnegölspor kongreleri, 289 üyeyle değil, kapalı spor salonlarında 5 bin 10 bin üyenin yer aldığı kongrelerin yapılması kulübümüze daha fazla değer kazanmasını sağlayacaktır. Projelerimi kongre akşamı açıklayacağım. Belediye başkanı Alper Taban ile yaptığımız görüşmede, her iki listeye aynı mesafede olduğunu, kim kazanırsa gerekli olan desteği vereceğini ifade etmiştir. Göreve geldiğimizde şehrimizin bu önemli değerini daha yukarıya taşımak için ellerinden gelen çalışmayı ortaya koyacağız.”dedi. Aydın, konuşmasını “Sen Ben Yok İnegölspor var” sözleriyle tamamladı.

Adnan Kemal Aydın Başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. Faruk Adıyaman, Erkan Dönmez,Osman Sevim,Yücel Demir,Ömer Berat Çağlayan,Şaban Gümüş,Mehmet Tanrıkulu,Muhsin Yeniçeri,Emirhan Şanal,Bülent Salık,Doğukan Bedir,Fatih Gürler,Erkan Narin,Taner Karakaya,Emre Kösen,Melih Uçaravcı,Ali Çelik,Ümit Ulucan,Furkan Balçıoğlu,Samet Dumlu,Hasan Yetim,Metin Babacan,Taner Güven,Cihat İlker.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00