www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AFRİN Kahramanlarına destek ve mektup

AFRİN Kahramanlarına destek ve mektup

İnegöl Akhisar İlkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda görev alan Mehmetçiklere çorap ve iç çamaşırı desteğinde bulundular.

700 civarında çorap ve iç çamaşırı alan öğrenciler, kendi içinden geçenleri düşünceleri yazdıkları mektupları da paketlere iliştirdiler.

Okulda düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Mehmet Hatırnaz, ?Ülkemizin güvenliği, bizlerin huzuru için orada görev yapan askerlerimize zaten dua olarak sürekli destek veriyoruz. Maddi anlamda da öğrenci ve velilerimizle birlikte bir kampanya başlattık. Şimdiye kadar toplananları Şaban ağabeyimiz bizzat giderek oraya ulaştıracak. Askerlerimize ?Ayaklarına diken batmadan, burunları kanamadan görevlerini sağ salim bitirip ailelerine kavuşsunlar´ şeklinde dua ediyoruz. Şaban ağabeyimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

BİZZAT ORAYA GİDEREK BUNLARI ELDEN TESLİM EDECEĞİM

İnegöl Domaniçliler Derneği Başkan Yardımcısı Şaban Malkoç ise, Devletimizin ve askerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu projeyi başlattık. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Desteklerimizi sürdüreceğiz. 700 lira civarında bir miktar toplandı, bunun yanında çocuklarımızın mektupları da var. Çocuklarımızın yazdıkları bir mektubun moral ve motivasyonu parayla ölçülemez. Ben bizzat oraya giderek bunları elden teslim edeceğim? şeklinde konuştu.

MEHMETÇİĞİMİZİ SEVİYORUZ

İlkokul öğrencilerinden Medya Aydın, ?Mehmetçiğimizi sevdiğimiz için bu kampanyayı başlattık, mektupları onlara göndererek selamımızı yolluyoruz? dedi.

 

Öğrenci Enes Yavuz ise, ?Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için onlara destek veriyoruz, bu mektupları gönderiyoruz. Bizim için savaştıkları için onlara teşekkür ediyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71