www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AGD Şehitleri Anıyor

AGD Şehitleri Anıyor

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Muhammed Ali Zengin, 5. Mevsim Kültür Merkezi´nde düzenleyecekleri Şehitler Gecesine tüm ilçe halkını davet etti.

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, Şehitler gecesi programı düzenliyor. Özellikle Müslüman ülkelerin şehit liderlerinin konu olacağı programın içeriği tamamen öğrencilerden oluşuyor.

?UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Muhammed Ali Zengin, ?Anadolu Gençlik Derneği öğrenci komisyonları olarak milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, nefis terbiyesini ve kul hakkını gözeten nesiller yetişsin istiyoruz. Bu yolda kardeşlerimize eğitimler, seminerler düzenliyoruz. Geleceğimiz olan genç kardeşlerimize vatan sevgisini, bayrak ve ezanın kıymetini şehidi ve şehadeti anlatıyoruz. Bu yıl öğrenciler olarak kendi içimizden bir şehadet gecesi düzenlemek istedik. Programımızda hem ülkemizde şehit olan yiğitleri hemde ümmetimize öncülük eden, yol gösteren şehit liderlerimizi hatırlamak ve anmak istedik. Şehit Halis Özdemir´i, Şehit Fethi Sekin´i bu millet unutmayacak, unutturmayacağız. Afrin harekâtında ailene söylemek istediğin bir şey var mı diye sorulduğunda sadece ?Beklemesinler´ demekle yetinen yiğitleri unutmayacağız. Şehadet denilince Ortadoğu´nun şehit mücahitlerinden 65 yaşında kahpe bir İsrail füzesi ile şehadet şerbetini içen Ahmet Yasin´i unutmayacağız? Mavi Marmara şehitlerini, özellikle genç yaşta şehit olan Furkan kardeşimizi unutmayacağız. ŞehitGenel Başkanımız Adnan Demirtürk abimizi unutmayacağız. Şehadet mektebinin talebeleri ashabı Güzin efendilerimizi, Hz. Hamza´yı, Hz. Musab´ı unutmayacağız.Programımızın hazırlık ve tanıtımıyla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Programımız 9 Mart Cuma günü saat 20.00´da 5. Mevsim kültür salonunda yapılacaktır. Şehitlerimizi hatırlayacağımız gecemize tüm halkımızı ve öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz. Peygamberlikten sonra gelen en büyük rütbelerden birisi şehitlik rütbesidir. Liselerde bulunan gençlerimize örnek olmaları için şehitlerimizi anacağımız bu Şehitler gecesi programımıza şehit yakınları, öğrenciler ve tüm ilçe halkımız davetlidir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19