www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AGD Yaz-Et Kayıtları Başladı

AGD Yaz-Et Kayıtları Başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şubesi tarafından öğrencilerin milli ve manevi duygularını geliştirmeye yönelik düzenlenen 8 haftalık Yaz Etkinlikleri (Yaz-Et) programının kayıtları başladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şubesinde, Yaz Etkinliklerinin organizasyonu için oluşturulan Yaz-Et Komisyonundan yapılan açıklamada,Türkiye´nin dört bir noktasında, gençlerin milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak amacı ile gerçekleştirilen, öğrencilere yönelik 8 haftalık Yaz Etkinlikleri (Yaz-Et) programlarına, bu yıl da Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak başlandığı bildirildi.

 

GENÇLİĞE SAHİP OLMAK GELECEĞE SAHİP OLMAKTIR

Gençlerin değerlerinden uzaklaştığı, örf ve adetlerini tanımadığı bu günlerde "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır? düsturuyla hareket eden Anadolu Gençlik Derneğinin projesinin insan,  muhatap  kitlesinin ise gençlik olduğunun vurgulandığı açıklamada,  ?Bizler bu zamana kadar kin ve nefret yerine kardeşliği, sevgiyi ve güzelliği egemen kılmak için çalışmalar yaptık. Bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hâkim kılmak için, gençliğe sahip olanın, geleceğe sahip olacağını idrak ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz? denildi.

 

EĞİTİMLER 25 HAZİRAN´DA BAŞLIYOR

8 hafta sürecek ve İnegöl Anadolu Gençlik Derneği binasında yapılacak olan Yaz Etkinliklerinde,  Kur´an-ı Kerim, İlmihal, Ahlak ve Siyer seminerlerinin yanı sıra programın içerisinde, Geziler, Piknik, Havuz, At Binme, PlayStation turnuvalar, çeşitli yarışmalar olacağı gibi sosyal ve sportif etkinliklerin  de yer alacağı belirtilen açıklama şöyle noktalandı; ?Kayıtlarımız 28 Mayıs 2018 tarihi itibariyle başlamıştır.Eğitimlerimiz, 25 Haziran 2018 tarihinde  başlayacak ve 17 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. Kayıt için 711 12 99 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir. Tüm Türkiye´de olduğu gibi İnegöl´ümüzde de Yaz Etkinlikleri denilince artık akla Anadolu Gençlik Derneği gelmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizi tercih eden, bize güvenen, inanan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür 
ederiz.?

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01