www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AGD Yeni Eğitim Yılına Hazır

AGD Yeni Eğitim Yılına Hazır

İnegöl Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için planlama kampını Armutlu´da gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği, yoğun katılımlarla geçen yaz okulu etkinliklerinin ardından, yeni eğitim öğretim yılı için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.  Liseler Komisyonu, yeni eğitim öğretim yılında yapacakları etkinlikler öncesinde Armutlu´da kampa girerek planlama çalışması yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AGD Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Ali Zengin, ?Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan aldığı her kararı,  yaptığı her çalışmayı gençler için yapan Anadolu Gençlik Derneği,  bu kampta 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapacağı çalışmaların planlamasını yaptı. İnşallah genç kardeşlerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

Çalışmalarımız Gençlerin Geleceğine Işık Tutacak

Gerçekleştirilen planlama kampının verimli ve eğlenceli geçtiğini belirten Muhammed Ali Zengin, ?Komisyonlarımızdaki öğrencilerimiz ile toplantımızı yaparak genel merkezimizin çizmiş olduğu yol haritasına göre İnegöl´deki liseli öğrencilere ulaşabilmek için yapılacak çalışmalarımızı planladık. Dönem boyunca yapacağımız okul başkanı atama çalışmaları, karavan grubu çalışmaları, Cuma sohbetleri, aylık divanlar, Mekke´nin Fethi ve Şehitler Gecesi gibi salon programlarıyla gençlerin, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine, ailesine, çevresine ve Rabbi´ne karşı sorumluluklarının farkında olabilmesi için gayret edeceğiz. Toplumda huzursuzluğun had safhada olduğu bu dönemde Anadolu Gençlik Derneği olarak yapmış olduğumuz çalışmalar gençlerimizin geleceğine ışık tutacaktır. Her genç bir yarındır anlayışıyla çıktığımız bu yolda,  her bir gencimiz bizim için çok değerlidir. Biz bu kardeşlerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02