www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AGD´den kitap okuma etkinliği

AGD´den kitap okuma etkinliği

İnegöl Anadolu Gençlik Derneği, 8 Eylül Dünya Kitap Okuma Günü dolayısıyla ?Zamansız ve Mekânsız? kitap okuma etkinliği düzenledi.

Dolmuş durağı, sokak, cami avlusu, park gibi şehrin çeşitli yerlerine giden dernek üyesi gençler, yanlarında götürdükleri kitaplarla okuma etkinliği düzenledi. Çevredekilerin meraklı bakışları altında kitap okuyan gençler, yaptıkları etkinlik ile okuma farkındalığı oluşturmak istedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Ali Zengin, ?Küresel emperyalizmin kendi dinamiklerini tek hakikatmiş gibi sunduğu günümüz dünyasına bir kez daha sesleniyor ve kurtuluşa ümidinin ayetlerini bir kez daha haykırıyoruz; Oku, Yaradan Rabbinin adıyla oku!? ifadelerini kullandı.

GENÇLERİN TAMAMINA HİTAP EDEN BİR YAPILANMA

Anadolu Gençlik Derneği´nin iyiye, güzele ve faydalı olana teşvik eden bir yapılanma olduğunu belirten Muhammed Ali Zengin, ?İnsanı oku emrinin muhatabı kılan Yüce Allah´a hamd olsun. İnsanlığı karanlık çağlardan aydınlığa ulaştırmak için gönderilen yüce bir ideal sahibi peygamber efendimize selam olsun. Selam olsun okumak fiilinin müdavimlerine, yol açıcılarına.  Anadolu Gençlik Derneğimiz yeryüzünde iyinin, güzelin, faydalı olanın, adaletin tesisi için çalışan, hakkı üstün tutan, nefis terbiyesini esas alan, önce ahlak ve maneviyat düsturuyla çalışan, ülkemizdeki gençlerin tamamına hitap eden bir yapılanmadır. Üzerimize düşen vazifeyi, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla yapmaktayız. Kendine, topluma, çevreye ve Rabbine karşı sorumluluklarının farkında olan, tarihini bilen, yaşadığı zamanın künhüne varan ve gelecek tasavvuru yapabilen, yeryüzünde kalmak üzere değil beklemek üzere bulunduğunu hisseden,  can taşıyan bütün varlıklara karşı merhamet hissiyle ve bütün söz ve davranışlarında sadece ve sadece  Allah´ın hoşnutluğunu arayan bir genç nesil yetiştirmektir? şeklinde konuştu.

İSTİKAMET SAHİBİ BİR GENÇLİK İÇİN BURADAYIZ

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Muhammed Ali Zengin, ?Küresel emperyalizmin kendi dinamiklerini tek hakikatmiş gibi sunduğu günümüz dünyasına bir kez daha sesleniyor ve kurtuluşa ümidinin ayetlerini bir kez daha haykırıyoruz; Oku, Yaradan Rabbinin adıyla oku! Şuurlu bir gençlik için topyekün var olma ve çalışma hamlesi yapmak, Allah veresulünün  emrinde, imanlı ve ahlaklı, istikamet sahibi bir gençlik ve toplum için buradayız. Okuma faaliyetimizde yer alan bütün gençlerimizi kutluyor, yüreklerine sağlık diyorum? diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87