AGD´den Özel Ziyaret

AGD´den Özel Ziyaret

AGD İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle çeşitli ziyaretlerdebulundular.

AGD İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Diyanet-Sen İnegöl Şube Başkanı Ayhan Kızmaz ve Din Görevlileri Derneği İnegöl Şube Başkanı Recep Aydın´ımakamlarında ziyaret ederek çeşitli görüşmeler yaptılar.

AHLAKİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUŞULDU

Ziyarette İnegöl Müftüsü Kazım Güzel şahsında tüm diyanet görevlilerinin, çalışmalarının güzelliklere vesile olması temenni edildi. Gençliğin ahlaki sorunları ve çözüm yolları, camilerdeki genç cemaatin artırılması çabaları ve gençliğin şuurlanması için ahlak ve maneviyat eğitimi hususunda yapılabileceklerle ilgili istişareler yapıldı.

AGD İnegöl Şubesi´ni ağırlayan tüm diyanet görevlilerininsıcak karşılaması ve yakın ilgisine teşekkür eden Tokgöz, bu haftanın vesile olduğu istişareleri devam ettirerek gençliğin ahlak ve maneviyat kalkınmasına vesile olmasını Allah´tan niyaz etti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00