www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ahırlar yıkıldı

Ahırlar yıkıldı

İnegöl Belediyesi, şehrin merkezinde bulunan ahırları şehir estetiğini bozduğu ve hijyen sorunu nedeniyle kaldırdı.

Yenice Mahallesi Refah ve Karanfil Sokak´ta at besleyen mahalle sakinleri tarafından yapılan ahırlar mahalle sakinlerinden gelen yoğun şikâyetler sonrasında İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yapılan operasyonla yıkılarak bölge temizlendi.

 

ŞİKÂYETLER HAT SAFHADAYDI

Gerçekleştirilen yıkımlarla alakalı açıklama yapan Başkan Yardımcısı Alper Taban; ?Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan rutin kontroller sırasında Yenice Mahallesi Refah Sokak ve Karanfil Sokak civarında ikamet eden vatandaşlar tarafından yapılan ahırlar nedeniyle çevre kirliliği ve görüntü kirliliği oluştuğu tespit edilmiştir? dedi.

 

GELİŞİ GÜZEL AHIRLAR YAPMIŞLAR

Taban konuşmasının devamında; ?Bahsettiğimiz bölge atık malzemeler kullanılarak gelişi güzel yapılan ahırlar yapıldığı, bu ahırlarda at beslendiği hatta bu atların sokak aralarında başıboş bırakıldığı görülmüştür. Modern bir şehre yakışmayan bu görüntüler üzerine ekiplerimiz harekete geçerek bu bölge tespit edilen ihlalleri kaldırmak ve çevre kirliliğine neden olabilecek her türden atık maddeler Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kontrollü bir şekilde kaldırılmıştır? şeklinde konuştu.

 

Taban konuşmasının sonunda; ?Gerçekleştirilen operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve Zabıta personelimize teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01