AHISKALILARDAN COŞKULU GECE

AHISKALILARDAN COŞKULU GECE

İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen Ahıskalılar Gecesi eğlenceli anlara sahne oldu. Programa yaklaşık 600 Ahıska Türk`ü katılım gösterdi. HBR: Onurhan BAYRAKTAR

Önceki akşam gerçekleştirilen Ahıskalılar Gecesi programına; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 GENÇLERİN BÜYÜK EMEĞİ VAR

Mavigil İnşaat sponsorluğunda düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Taş, “Böyle güzel bir gece düzenledikleri için Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir gece İnegöl’de ilk defa düzenlendi ve bu geceyi düzenleyen tüm Gençlik Kolları yönetimi bu gece için çok büyük emek verdiler. Gençlerimiz emeklerinin karşılığını Ahıskalı vatandaşlarımızı güldürerek ve onları eğlendirerek aldılar” dedi.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, yaklaşık 1,5 yıl önce gençlik kollarının kendisini ziyaret ettiklerini, orada yaklaşık bir saat kadar görüştüklerini ve görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetler yapacaklarını duyduğunda çok mutlu olduğunu ve böyle kültürel faaliyetlerde her zaman gençlerin yanında olduğunu belirtti.

 AKTİF ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Son olarak mikrofonu eline alan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Rüstem Musaoğulları, “Bu gecede ve bundan önceki etkinliklerimizde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve sponsorumuz Mavigil İnşaat’a çok teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları olarak 1,5 senedir çok aktif bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Katılımcılara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 4 SAAT SÜRDÜ

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından gece Ahıska’nın ünlü ses sanatçılarından Selamet Cevdet`in şarkıları, Ahıska Türkleri İnegöl Folklor Grubu’nun performansları, Ahıska’nın Sesi Tiyatro Ekibinin skeçleri ve Grup Nur’un canlı müzik performansı ile eğlenceli bir şekilde devam etti. Yaklaşık 4 saat süren gece havai fişek gösterisi ile sona erdi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07