www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AHMET CAN, KAFKAS DERNEĞİNE TALİP

AHMET CAN, KAFKAS DERNEĞİNE TALİP

Bu akşam gerçekleştirilecek olan Kafkas Kültür ve Folklor Derneği’nin olağan genel kurulunda aday olduğunu açıklayan Ahmet Nuri Can, dün adaylığını açıklamak amacıyla bir tanıtım toplantısı düzenledi. Can, kongrede tek liste olacağını da duyurdu.

Kafkas Kültür ve Folklor Derneği’nin bu akşam gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulu öncesinde, dernek başkanlığına aday olan Ahmet Nuri Can, dün sabah belirlediği yönetim ile birlikte İkram çiftliği Restoranında kahvaltıda bir araya gelerek aday tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıya Kafkas Derneği’nin ileri gelenleri de katıldı.

Tüm Üyelerimiz Yönetici, Yöneticilerimiz Başkandır

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Adayı Ahmet Nuri Can, İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Bizim her şeyimiz ilk olacak. Bugün İstişare Kurulu ve Başkan Adayı tanıtım toplantısı düzenliyoruz. 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da dernek binasında Olağan Kongremiz var. Tüm üyelerimizi kongremize davet ediyoruz. Başkan adaylığımızı buradan açıklıyoruz. Kongrede tek liste olacak. Yönetim Kurulumuzda isimler henüz netleşmedi. Fakat ön çalışmalarımız oldu. Sıkıntımız yok. Bütün üyelerimiz yöneticidir. Bütün yöneticilerimiz başkandır. Bizim çalışmalarımız ve düşüncelerimiz bu şekilde olacağı için pek önemli değildir” dedi.

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Gençlik Kollarının, Ramazan ayı itibari ile derneğin bünyesinde bulunan ve her türlü faaliyetlerde yer alan gençler tarafından gayri resmi olarak oluşturulduğunu belirten ve yönetime aday olan Gençlik Kolları Basın Sözcüsü Murat Aktaş da kısa bir açıklama ve bir sunum gerçekleştirdi. Murat Aktaş; “Bu oluşumda bizleri yalnız bırakmayan, sıkıntı ve sorunlarımızda her zaman yanımızda olan birçok insan mevcuttur. Bu insanlara teşekkürlerimizi sunarım ve her zaman yanımızda ve bizimle olmalarını canı gönülden dilerim. Bir dernekte başkan olmak ya da başkan adayı, birçok meziyet ve yetenek gerektiren bir iştir. Bu donanıma sahip büyüklerimizin, bu görevi üstlenerek, biz gençlere örnek teşkil etmeleri sevindirici bir olaydır. Bu donanım ve meziyetlere sahip olan başkan adayımız, bu konuşmayı biz gençlere yaptırarak geleceğe yönelik vizyonunu bizlere açıkça göstermiş olduğundan, ileride biz gençlere nasıl bir yönetici olmamız gerektiği konusunda önemli bir ipucunu da sunmuştur. Huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Gençlik derneklerin damarlarında dolaşan bir kandır. Güçlü, canlı ve her zaman akmaya devam etmelidir. Bizim derneğimizde kan kaybeden bir dernek değil, güçlenen bir dernek olarak kanımızı yani gençliğimiz kucaklayan bir başkan ve yönetim, çok yakın bir zamanda göreve başlayacaktır. Biz gençler olarak, derneğin taze ve canlı kanı olmaya söz veriyoruz. Biz gençlik kolları olarak bu kanı bir kalp gibi, derneğimizin her yerine pompalamaya söz veriyoruz. Yeni başkanımız, yeni yönetimimiz ve yeni gençlik kollarımızla biz hazırız. İlkleri biz yaparız, siz yaşarsınız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19