www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AİLE EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET

AİLE EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Belediyesi ve Aile Hayatını İyileştirme Derneği´nin (AHİD) katkılarıyla Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından gerçekleştirilecek olan ?Ailede Aradığımız Huzur´ adlı seminere tüm ilçe halkını davet etti.

 

Seminer hakkında bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Alper Taban; ?İnegöl Belediyesi olarak eğitime önem veren bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Örgün eğitim dışında yaygın eğitimin de toplum üzerinde faydalı olduğu kanaatindeyiz. Bu nedenle gerek ebeveynlere gerek öğrencilere gerekse toplumumuzun diğer gruplarına çeşitli seminerler, eğitimler, konferanslar düzenleyerek halkımızın pek çok konuda daha bilinçli olmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz? dedi.

 

?AİLEDE ARADIĞIMIZ HUZUR?

Taban konuşmasının devamında; ?Ailemiz tabiri caizse toplumumuzun kök hücresi, toplumdaki birçok sorunun aile hayatımızdaki yanlışlıklar sebebiyle ortaya çıktığını biliyoruz. Yine bu toplumsal sorunların aile hayatımızın daha sağlıklı hale gelmesiyle çözüleceğinin farkındayız. Bu nedenle okulların da açılmış olduğu şu günlerde İnegöl Belediyesi olarak ?Ailede Aradığımız Huzur´ konulu bir seminer düzenliyoruz? şeklinde konuştu.

 

AİLE HAYATI ELE ALINACAK

Taban; ?Başarılı eğitimci Sıtkı Aslanhan tarafından verilecek seminerde aile hayatımızı ele alacağız. Günümüzde gittikçe deforme olan aile kurumunu daha sağlıklı hale getirmenin yollarını birlikte arayacağız. Halkımızın özellikle bu seminere katılmasını tavsiye ediyor, İnegöl halkını düzenleyeceğimiz eğitim seminerine davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19