www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aile seminerleri sona erdi

Aile seminerleri sona erdi

İnegöl Kent Konseyi Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Cerrah Mahallesi´nde beş gün süren seminer düzenledi. Düzenlenen seminerde ailenin önemine vurgu yapıldı.

İnegöl Kent Konseyi Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu, ilk seminer çalışmasını Cerrah Mahallesinde gerçekleştirdi. Beş gün boyunca planlanan seminer, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin´in açılış konuşması ile başladı.

 

Ailenin bir toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Zengin; sağlıklı toplumu oluşturmanın yolu ailenin her ferdinin ailedeki görev ve sorumluluklarını yerine getirmesi ile olacağını söyledi. Bu kapsamda Kent Konseyi olarak Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu´nun ilçe genelinde seminer çalışmaları planladığını belirtti. Çalışmaların planlamasında ve uygulamaya konulmasında görev alan Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Başkanı Bahriye Ögceme, birim üyelerine, seminerde görev alanlara, katkısı sağlayanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Ailede sevgi, saygı, mahremiyet, sorumluluk, iletişim ve bağımlılık konularını ele alan seminer çalışmalarının son gününde; Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Başkan´ı Bahriye Ögcem ve üyeleri ile okul müdürleri de katıldı.

 

Düzenlenen program ile ilgili konuşan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu; Bu çalışmanın çok önemli olduğunu, kendilerinin de sunumlardan faydalandığını belirtti. Özellikle ailede sevginin yaşatılmasına vurgulayan Uslu, katkı sağlayanlara teşekkür etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19