AK KADROLAR KAYNAŞIYOR

AK KADROLAR KAYNAŞIYOR

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından planlanan; teşkilatlar arası tanışma ve kaynaşma ziyaretleri kapsamında AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

AK Parti İnegöl İlçe Yönetimi, AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatına tanışma ve kaynaşma ziyaretinde bulundu. Ziyarete İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler. Ziyaretlerinsırayla tüm ilçelere gerçekleştirileceği bildirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette İnegöl ilçe teşkilatını Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Adnan Kamil,ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

BİZ BİR AİLEYİZ

Ziyarette ilk olarak konuşan Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil,?AK Parti İnegöl ilçe Teşkilatı Dış İlişkiler Başkanlığı´nca tertiplenen bu ziyaretten büyük mutluluk duydum. Bu güzel programı düşünen ve gerçekleştiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bursa, İnegöl, Yenişehir velhasıl tüm ilçe teşkilatları birlikte AK Partimiz için çalışıyoruz. Biz bir aileyiz. Bursa ve ilçeleri olarak ülkemiz için çalışıyoruz. Bu manada birbirimizi tanımak çok önemli. Bu ziyaretin ve planlanan programın önemi çok fazla. Tüm ilçe teşkilatlarının birbirlerini tanımları önümüzdeki zaman dilimlerinde yapacağımız tüm çalışmalarda bizlere çok büyük katkılar sağlayacaktır? dedi.

 

13 YILLIK ARALIKSIZ HİZMET

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, ?İnegöl İlçe Yönetimi Dış İlişkiler Başkanlığı çok güzel bir proje düşünmüş. Gerçekleştirilen bu projenin devamını temenni ediyorum. İlçe Başkanım Adem Bey tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini söylediler. Bu çok güzel, inşallah tamamlanır. Bu çalışmanın tüm ilçe teşkilatlarınca yapılması güzel sonuçlar doğurur. AK Parti teşkilatları uzun yıllardır ülkemizin yönetiminde sorumluluklar üstleniyor. Çok şükür tüm teşkilat mensuplarımızın üstlenmiş oldukları sorumlulukları eksiksiz başarılı bir şekilde yerine getiriyor. İşte 1Kasım Genel Seçimlerinde alınan oylar, yapılan çalışmalar ortada. Hiç durmaksızın 8 ay kadar yapılan çalışmalar sonucunda 1 Kasım Genel Seçimlerinde güzel sonuca ulaştı. Kazanılan başarılarda şuan ki görevli arkadaşların payı kadar eski teşkilat mensuplarımızın da payları vardır. AK Parti ülkemizi aralıksız 13 yıldan fazla başarıyla yönetmesindeki en önemli etkenin Adem Başkanımın dediği gibi teşkilatların kötü günde de iyi günde de beraber olmasıyla ulaşıldığını düşünüyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

ÜLKENİN SELAMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ise, ?Dış İlişkiler Başkanlığımızca planlanan programımız gereği Yenişehir´deyiz. İnegöl İlçe Teşkilatı olarak beraber yol aldığımız AK Parti teşkilatlarını tanımak istedik. Neticede Adnan Başkanımın dediği gibi biz bir aileyiz. Dış İlişkiler Başkanlığımızın planladığı program çerçevesinde tüm ilçe teşkilatlarını gezmeyi tanışmayı planlıyoruz. Çalışma arkadaşlarının birbirlerini iyi tanımaları gösterecekleri performanslarda önemli bir ayrıntıdır. Ülke olarak önemli dönemeçlerden geçiyoruz. AK Parti teşkilatları olarak ülkemizin içerisinde olduğu tüm zorluklardan kurtulması adına çalışıyoruz. AK Parti teşkilatları birlik beraberlik içerisinde Türkiye´nin her yönden gelişmesi ve ilerlemesi için çalışıyor. Partimizin iktidarında Türkiye´nin hangi noktalara geldiğini herkes çok iyi biliyor ve görüyor. Parti olarak eski-yeni tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte hareket ediyoruz. İyi günde de kötü günde de bizler eski-yeni bir aradayız. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Yapmış olduğumuz ziyarette bizleri karşılayan yalnız bırakmayan öncelikle Belediye Başkanımız Süleyman Çelik ve İlçe Başkanımız Adnan Kamil´e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca misafirperverliklerinden dolayı da ilçe yöneticisi ve belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ilçe yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22