www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK PARTİ ?BİSMİLLAH? DEDİ

AK PARTİ ?BİSMİLLAH? DEDİ

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi İshakpaşa Külliyesi´nde düzenlenen program ile seçim startını verdi.

 

AK Parti İlçe Teşkilatı, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde dün İshakpaşa Külliyesi´nde bir program düzenleyerek seçim startını verdi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile partililerin katıldığı törende, öğle namazı kılınmasının ardından dualarla seçim startı verildi.

 

DUALARLA YOLUMUZA BAŞLIYORUZ

İshakpaşa Türbesini ziyaret ettikten sonra bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ??Buraya siyaset yapmak maksadıyla değil, niyazda bulunmaya, dua etmeye, şehrimizin dinamiklerinden, bu şehrin vatan olmasına emek verenlerden, büyük komutan, büyük devlet adamı ve tarihimizin yetiştirmiş olduğu en değerli devlet adamı ve sultanımız, padişahımız Fatih Sultan Mehmet Han´ın komutanı İshakpaşa Hazretlerinin huzurunda olup, Turgutalp hazretlerine, Kasım Efendi hazretlerine, Mezarcı Dede hazretlerine, Edebey´e, Alibey´e, Samsa Çavuş´a, aklımıza gelen gelmeyen bütün büyüklerimize, bize bu toprağın vatan olması için mücadele edenlere dua ederek, yolumuza başlamaktır. Yolumuz uzun, işimiz çok. Allah hepimize güç ve kuvvet versin. Allah büyüklerin duasını yanımızdan eksik etmesin. Bizi de onların yanından gidenlerden eylesin. Allah hepimizi kazadan, beladan, görünür görünmez musibetlerden ve başımıza gelecek felaketlerden korusun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kazamız ve seçim startımızı buradan vermiş oluyoruz. Hayırlı, mübarek olsun. İnşallah bugün burada İshakpaşa Hazretlerinin huzurunda dua ederek yolumuza başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kutlu yolda, bu kutlu davada, büyük Türkiye davasında, lider Türkiye davasında insanımızın daha müreffeh olması anlayışında kendi partimizin dualarla yola çıkışına hep beraber şehadet ettik. Hadi bismillah?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29