AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Erbakan gibi konuştu ?BİZE NE AMERİKA´DAN?

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Erbakan gibi konuştu ?BİZE NE AMERİKA´DAN?

ABD´nin ülkemizin terörle mücadelesini engellemeye çalıştığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, ?Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın da dediği gibi ? Bize Ne Amerika´dan?´. Biz kendi ülkemizin güvenliği sağlamak zorundayız. Birileri istiyor d

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Türkiye-ABD arasında yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

?TERÖRLE MÜCADELEMİZ BİRİLERİNİN MORALİNİ BOZMUŞ?

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ silahlı terör örgütleri başta olmak üzere, birçok terör örgütleri ile mücadelesini sürdüren ülkemiz, özellikle ABD ve Batılı ülkelerin ambargosu ile engellenmeye çalışılıyor. Ülkemizin beka sorunu olarak nitelendirdiği topraklara düzenlenen askeri operasyonlar ve terörle mücadelede yapılan faaliyetler belli ki birilerinin moralini bozmuş. El-Bab-Irak-İdlip derken, Türk ordusu tüm dünyaya gücünü ve kudretini göstermiş, Türk devleti gücü ve adaleti ile karışık olarak adlandırılan bölgelere huzur ve refahı götürmüştür, götürmeye devam edecektir.?

           

?BİZE NE AMERİKA´DAN?

?Tüm bunların yanı sıra, ABD İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir personelin, yüzlerce üst düzey FETÖ´cü ile irtibatlı olduğu, MİT tırları ihaneti başta olmak üzere çok sayıda kumpas olaylarına karıştığı ve casusluk yaptığı bilgisiyle gözaltına alınarak, mahkemece tutuklanmıştı. Devletimiz bu şahsı tutuklarken kalkıp ABD´ye ?Sizin personelinizi tutuklayabilir miyim´ diye izin mi alacaktı. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın da dediği gibi ? Bize Ne Amerika´dan?´. Biz kendi ülkemizin güvenliği sağlamak zorundayız. Birileri istiyor diye ülkemizin güvenliği yok sayılamaz, terör unsurlarına göz yumulamaz.?

 

MİLLETİN SON LİMANI

?Ülkemiz olağanüstü dönemlerden geçiyor. Bu olağanüstü dönemlerde milletimizin,devleti ile kol kola,el ele,gönül gönüle olması şarttır. Devletimiz, milletin gücü ile hareket etmekte ve o nispette uluslararası arenada başarı sağlamaktadır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu aziz milletin 17. devleti olduğu gibi, son devleti ve son limanıdır. Milletimiz uyanık olmalıdır, gözü açık olmalıdır. Şayet milletimiz böyle olmaya devam ederse devletimiz her yerde gücünü gösterecek, adalet olmayan yere adalet nakşedecektir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32