www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK Parti´den Doğum Günü Sürprizi

AK Parti´den Doğum Günü Sürprizi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ev yöneticiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sevdalısı, bedensel engelli Emir Gürtürk´e doğum günü sürprizinde bulundu.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve Teşkilat Başkanı Ali Toprak ile bazı yöneticiler, Huzur Mahallesi´nde ikamet eden ve Erdoğan sevdasını her fırsatta dile getiren bedensel engelli Emir Gürtürk´ü evinde ziyaret etti.

Doğum günü olması nedeni ile teşkilat tarafından hazırlanan pasta, Gürtürk´e takdim edildi. Yapılan ziyaretten dolayı Emir Gürtürk ve ailesi AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve Teşkilat Başkanı Ali Toprak´A teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda Bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, "AK Parti sevdalısı Emir Gürtürk kardeşimizin doğum gününü teşkilatımız ile birlikte kutladık. Kendisi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın sevdalısı. Kendisini çok seviyor" dedi.

Her insanın engelli adayı olduğunu ifade eden Ersan, "Her insan engelli adayıdır. Bugün bütün uzuvlarımız ve aklımız yerinde olabilir ama yarına ne olacağını bir tek Allah bilir. Hükümetimizin döneminde engelli kardeşlerimiz dışarı çıkmaya başladı. Bunu herkes biliyor. Şimdi bizlerde bütün yaşam alanı noktalarında engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Onlara yardım edelim ve isteklerini dinleyelim" dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01