www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK Partililer dönüp kendilerine bakmalı

AK Partililer dönüp kendilerine bakmalı

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, ?Hükümetin kendi getirdiği ittifak sistemine laf ediyorlar. Hatta ileri gidip, ?Erbakan´ın kemiklerini sızlattınız´ diyorlar. Erbakan Hoca´yı yüz üstü bırakanların böyle konuşmaları da ilginç. O lafı

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram sadece İnegöl´de değil, kendi seçim bölgesi olan Kestel´de de ziyaretler gerçekleştirdi.Yaptığı ziyaretlerde konuşan Fikret Bayram, hükümetin büyük bir şaşkınlık içerisinde olduğunu kaydederek, ?15 yıldır iktidarda olanlar ortaya çıkan sorunlardan muhalefeti suçlu buluyorlar. Seçime ?İstiklal Harbi´ diyorlar. Böyle bir hükümet olur mu? Şaşkınlık ve tedirginlik ile adımlar atıyor. Ama korkunun ecele faydası yok. Çünkü bir dip olarak biz geliyoruz. Bu dip dalgada kendini sandıkta gösterecek? dedi.

 

GÜÇLÜ BİR MECLİS OLUŞTURACAĞIZ

Yüzde 10 barajını aşmak için ittifak içerisine girdiklerini kaydeden Fikret Bayram, kurulan ittifakın temel prensibinin kuvvetler ayrımının tekrar sağlanması olduğunu vurguladı. Bayram, ?Yürütme Cumhurbaşkanı yetkileri kullansın ancak Meclis bunu kesinlikle denetlemelidir. Meclis ve adalet yürütmenin etkisi altında kalamaz. İşte kurduğumuz bu ittifak ile Meclis´e güçlü bir şekilde girdiğimiz takdirde bunların süratle hayata geçirilmesi için çalışacağız? diye konuştu.

 

DÖNÜP KENDİLERİNE BAKSINLAR

Millet İttifakı ile ilgili yapılan yorumlara değinen Fikret Bayram, ?Hükümetin kendi getirdiği ittifak sistemine laf ediyorlar. Hatta ileri gidip, ?Erbakan´ın kemiklerini sızlattınız´ diyorlar. Erbakan Hoca´yı yüz üstü bırakanların böyle konuşmaları da ilginç. O lafı diyenler önce dönüp kendilerine baksınlar? diye konuştu.

 

BASKI VE KORKU İLE BİR YERE VARAMAZSINIZ

Hükümetin, hukukun rafa kalkması nedeni ile keyfi uygulamalarını artırdığını belirten Bayram, bu durumun artık baskı ve korku ortamına neden olduğunu dile getirdi. Bayram, ?Yanlışlar ortada. Bunlar görünüyor, biliniyor ama kimse sesini çıkaramıyor. Bunun nedeni ise adaletin artık olmaması. Çünkü siz doğruyu söylediğiniz zaman ensenizden tutulup içeri atılabiliyorsunuz. Ama buradan yine söylüyoruz. Baskı yaparak, korkutarak bir yere varamazsınız? dedi.

 

?AFİŞLERİMİZİ YIRTIYORLAR?

Üst siyasetteki üslupsuzluğun bir yansıması olarak İnegöl´de bugüne kadar hiç karşılaşmadıkları şeylerle karşılaştıklarını ifade eden Bayram ?İnegöl´de birçok seçim kampanyası gördüm. Ancak sistemli bir şekilde afişlerimizin, billboardlarımızın yırtıldığı bir dönem görmedim. Daha geçenlerde İshakpaşa ilköğretim okulunun önündeki iki billboard reklamımız yırtıldı. Emniyet Müdürlüğüne dilekçe vererek durumu bildirdik. Sosyal medyada da bu çok konuşuldu. Ancak dün aynı yerdeki billboard yine yırtılmış. İnegöl´ün en işlek caddesi üzerinde yapılan bir şey bu. Bu hususta bunu yapanların İnegöllü olduklarını da zannetmiyoruz. Ama özellikle Emniyet mensuplarımızdan da özel hassasiyet rica ediyoruz. Yazıktır çünkü? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80