www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK YÖNETİM 1 YAŞINDA

AK YÖNETİM 1 YAŞINDA

14 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen 5. Olağan Genel Kongre ile göreve gelen AK Parti İlçe Yönetimi, 1. yaşını pasta keserek kutladı.

 

Önceki gün parti binasında bir araya gelen AK Parti İlçe Yönetimi, üzerinde AK Parti logosunun bulunduğu pastayı keserek 1. yıl dönümlerini kutladılar.

 

DOLU DOLU BİR YIL GEÇİRDİK

Program esnasında bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, ?İlçe yönetimimiz, 14 Aralık 2014 tarihinde, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu´nun katılımıyla gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kongremiz delegelerimizin teveccühüyleilçemizde AKParti bayrağını teslim almış ve o günden bu güne başarıyla taşımıştır. Geçirmiş olduğumuz 1 yıllık sürede, yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımız büyük bir özveri ve olağanüstü bir çalışma göstermiş,7Haziran seçimlerinde edindiği tecrübeyi, 1 Kasım seçimlerine en doğru biçimde yansıtmış ve İnegöl tarihinde bir siyasi partinin yakaladığı en yüksek oy oranı olan yüzde 70,4 seviyesine ulaşmıştır.Teşkilatımız tüm kademeleri ile 1 Kasım seçimlerinin, memleket meselesi olduğu, adeta olmak, yada olmamak mücadelesi olduğu bilincini özümsemiş, bu doğrultuda gecesini gündüzüne katarak, kusursuza yakın bir organizasyon yapısı ile başarıya giden yolda vazifesini yerine tam olarak getirmiştir. Yönetim kurulumuz göreve geldiği ilk günden itibaren,  yerel ve siyasi gündem yoğunluğu içinde dolu dolu bir yıl geçirmiştir. Göreve başladıktan sonraki süreçte ilk olarak ilçemizin çok değerli sivil toplum kuruluşlarının, spor kulüplerinin, derneklerimizin ve muhtarlarımız ile beraberindeki heyetlerin hayırlı olsun tebrik ziyaretlerinin kabul edilmesi ile başlayan süreç önce 7 Haziran, ardından ise 1 Kasım seçim çalışmaları iledevam etmiştir. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde, 7 Haziran seçimlerindeki eksik ve hatalı hususlar üzerinde etkin bir çalışma yapılmıştır.Neticesinde, 1Kasım seçimlerinde son derece verimli, tüm arkadaşların eksiksiz biçimde katıldığı, sorumluluk aldığı ve aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getirdiği bir seçim dönemi yaşanmıştır. Bursa´da ve Türkiye genelinde; gerek en çok oyunu artıran gerek ise en çok oy alan ilçelerin en önünde yer almamızda, partimizin başarılı genel siyasetinin yanısıra, yerelde yapılan etkin çalışmanında önemi büyüktür. İlçe yönetimimiz, Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri, Sandık Başkanlarımız ve gönüldaşlarımızhep birlikte başarıya ortak olmuşlar ve partimizin yeniden tek başına iktidara yürüyüşüne önemli katkı koymuşlardır. Çalışmalarımıza destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz? dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ BİRLİK VE BERABERLİKLE YAĞACAĞIZ

Demirel, ?Yine İlçe başkanlığımız adına, geçirmiş olduğumuz bir yıllık süre içerisinde bizden desteğini esirgemeyen başta; bizlerin iyiniyetli ve fedakâr çalışmalarını, rekor oy oranı ile taçlandıran ilçe halkımız olmak üzere, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile STK´lara, minnet, şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar davası uğruna, vaktini, maddi ve manevi fedakârlıklarını esirgemeyen İlçe Yönetimimiz bundan sonrada ülkemiz ve partimiz için elinden geleni birlik ve beraberlik içinde yapacaktır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29