AK Parti 11. Yılını Kutluyor

AK Parti 11. Yılını Kutluyor

AK Parti`nin kuruluşunun 11. yıldönümü nedeniyle parti binasında açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkan Vekili Alper Taban, AK Parti`nin Türkiye`nin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Recep Tayyip Erdoğan`ın önderliğin

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti`nin kuruluşunun 11. yıldönümü münasebetiyle Parti binasında bir açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkan Vekili Alper Taban, “AK Parti’nin kuruluşunun 11. yıldönümü milletimize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

 

BİRÇOK İLKE İMZA ATMAYI BAŞARDIK

AK Parti`nin Türkiye`nin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan`ın önderliğinde 11 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerini aldığını kaydeden Alper Taban, “Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadrolar, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatarak, ekonomiden toplumsal yaşama ve demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmıştır.” dedi.

 

50 YILLIK PLANLARI HAZIRLIYORUZ

AK Partinin tüm seçimlerden birinci parti olarak çıktığını dile getiren Alper Taban, “AK Parti, teşkilat mensuplarımızın  gayretleri ve tabi ki yüce milletimizin teveccühüyle girmiş olduğu tüm seçimlerden alnının akıyla birinci parti olarak çıkmış bir partidir. Artık Türkiye Cumhuriyeti’nin bu gününü değil, geleceğini konuşur duruma geldik. Artık günü birlik programlar ve projeler değil, 50 yıllık planları hazırlıyoruz. Ülkemizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın en iyi ilk 5 ekonomisi arasında yer almayı hedefleyen bir ülkemiz var. Artık dünyada mazlumların yanında olan ve mazlum insanlara yardım eden bir Türkiye var. Ülkemiz AK Parti ile artık geleceğe hazırlanıyor. Milletimizle birlikte geleceğin Türkiye’sini geleceğin dünya lideri ülkesini oluşturmaya el birliği ile devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

KADIN KOLLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan AK Parti Kadın Kolları tarafından Zeynel İnegöl Köftecisinde düzenlenen iftarda Yönetim Kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından AK Partinin 11. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle partinin logosu bulunan pasta Pınar Şahin, Sevinç Aktaş ve Tülay Amuk tarafından kesildi. Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın eşi Sevinç Aktaş ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in eşi Pınar Şahin günü anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22