Ak Parti 8,5 yıldır Ülkeyi İdare Ederek, Ustalık Dönemine Geldi

Ak Parti 8,5 yıldır Ülkeyi İdare Ederek, Ustalık Dönemine Geldi

Seçim çalışmaları kapsamında Dore Mobilya firmasını ziyaret eden AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, “AK Parti 8,5 yıldır ülkeyi idare ederek, ustalık dönemine geldi. Bizim yetişmiş kadrolarımız artık bu işin kıvamına geldiler. Bu ülken

AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin seçim çalışmaları kapsamında Dore Mobilya firmasını ziyaret ederek, çalışanlarla birlikte öğlen yemeği yedi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile partililerin de katıldığı ziyarette Şahin, çalışanlarla sohbet ederek, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partisine ve kendisine destek istedi.

AK PARTİ, USTALIK DÖNEMİNE GELDİ

Yenen öğle yemeğinin ardından çalışanlara hitaben bir konuşma yapan Hüseyin Şahin, “12 Haziran’da önemli bir seçim yaşayacağız bu seçimler ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Ülkemizin etrafında bulunan komşu ülkeler için çok önemli bir seçim. Neden önemli? 2002 yılında AK Parti iktidara geldi Başbakanımızın tabiriyle çıraklık, 2007 yılında tekrar iktidara geldi kalfalık dönemi bitti şimdi ustalık dönemindeyiz. AK Parti 8,5 yıldır ülkeyi idare ederek, ustalık dönemine geldi. Bizim yetişmiş kadrolarımız artık bu işin kıvamına geldiler. 12 Eylül’de referandum yaptık ve yüzde 58 evet oyu çıktı. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yasama, yürütme ve yargının birbirinden ayrılmasını sağladık. Bu organlar birbirinden net olarak ayrıldı. Bizimle beraber seçimlere giren çeşitli siyasi partiler var. Bunlarda memleketimize hizmet etmek için çalışıyorlar. Kurulan bir siyasi parti ülkemize ve insanımıza hizmet etmek için kuruluyor. Hepsine de saygımız var. Ama biz diyoruz ki biz farklıyız. Bu ülkenin sorunlarını çözecek kadrolar inançlı kadrolardır. Düzgün ahlak meziyetine sahip olan insanlardır. Çok şükür o kadrolar da bizde var” dedi.

BİRİLERİ GİBİ MİLLETİ KANDIRMAYA GELMİYORUZ

Şahin konuşmasında, siyasi partilerin ceza evinde tutuklu bulunan kişileri milletvekili adayı göstermesine de değinerek, “Şuan da içeride tutuklu zanlılar seçim çalışması yapamıyor.  Birileri içerde gelip de seçim propagandasını yapamıyor. Siyasi partilerde bunları aday gösteriyorlar. Bu adamlar seçildiğinde size ne verebilecekler? Sizin içerinizde ne kadar olabilirler? Zaten onların millet nazarında yerleri yok. Ama bundan sonra da olmayacak. Biz sizle bir arada olacağız. Biz hem milletiz hem de devletiz. Sizin içerinizden çıktık sizi temsil edeceğiz etmeye de devam edeceğiz. Birileri gibi milleti kandırmaya gelmiyoruz” ifadelerini kullandı.

12 HAZİRAN’DA DESTEĞİNİZE ÇOK BÜYÜK İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti iktidarının eğitim ve sağlık alanında yapmış olduğu çalışmalardan da bahseden Şahin, “Daha önce yapmış olduğumuz sağlık alanında ki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sağlıkta birçok hizmeti değiştirdik. Hizmeti en iyi şekilde alıyoruz. 16 milyon öğrencinin hepsine bilgisayar verilecek. Sınıflar akıllı tahtalar ile donatılacak. İstikrarın devam etmesi lazım, yani bu işletmelerin büyümesi için, mobilyacıların ihracat yapabilmesi için, yarını görebilmesi için, istikrarın sürmesi lazım. 12 Haziran’da vereceğiniz desteğinize çok büyük ihtiyacımız var. Yapılan çalışmaların hepsi istikrarla oluyor. Sizden AK Partiye destek vermenizi istiyoruz” diye konuştu. Şahin konuşmasının sonunda istikrarın sürmesi yönünde çalışanlardan söz aldı. Hüseyin Şahin seçim ziyaretlerini çeşitli ziyaretler yaparak sürdürdü.

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00