AK PARTİ ADAYINI YENİ YILDA AÇIKLAYACAK

AK PARTİ ADAYINI YENİ YILDA AÇIKLAYACAK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 25 Aralık’a kadar açıklanacağı duyurulan İnegöl Belediye Başkan adayının kabinedeki değişiklikler ve Ankara’daki yoğun gündem nedeni ile yıl başından sonraya ertelendiğini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün İnegöl’de katıldığı bir programda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

BAYRAK EL DEĞİŞTİRİR, AMA YERE DÜŞMEZ

Kabine değişikliği ve istifalar hakkında konuşan Şahin, AK Parti’nin hizmet merkezli bir parti olduğunu ve hizmete devam ettiğini belirterek; “Şuanda bir takım istifalar olmasına rağmen 320’nin üzerinde milletvekili var. 320 milletvekili de her verilen görevi yapacak nitelikte ve donanıma sahiptir. Bu bir meslek değil, görevdir. Sırasıyla verilen görev yapılır, yerine getirilir. Bazı arkadaşlar dinlendirilmeye alınır, bazı arkadaşlar başka pozisyonlara kaydırılır. 3 Bakanımız zaten Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına gösterildiği için boşalmıştı. Onların yerine gelenler de diğer göreve gelenlerde hepsini çok yakinen tanıyorum. Ben çok daha iyi yapacaklarına inanıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Görev değildir, vazifedir ve devamlı yapılmaması gerekir. Şuanda bayrak onlardadır. Bayrak yere düşmez, hizmet devam eder. AK Parti hizmet partisidir, AK Parti millet sevdalısı bir partidir, gönül partisidir. Bu toprağa sevdalı 22 milyon insanın oy verdiği bir partidir. Daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ADAY YENİ YILDA AÇIKLANACAK

İnegöl Belediye Başkan adayının 22-25 Aralık tarihleri arasında açıklanacağının duyurulduğunun da hatırlatılması üzerine Şahin, aday açıklamasının kabine değişikliği nedeni ile ertelendiğini söyledi. Milletvekili Şahin, “Yılbaşından sonraya kaldı. Bakan değişiklikleri ve bu süreçte yaşadığımız bir takım aksaklıktan dolayı ertelendi. Ama takvimde bir değişiklik yok. Sanırım yılbaşından sonra açıklanacak. Sürpriz olmaz, biz hizmet partisiyiz, hizmete devam ederiz inşallah” diye konuştu.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04