AK PARTİ ARTIK DUVARA TOSLADI

AK PARTİ ARTIK DUVARA TOSLADI

CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç, seçim dönemine girildiğini ve ortalığın yine toz duman olduğunu belirterek; oylayıcı gündemlerle Türkiye’nin gerçek gündeminin kaçırıldığını söyledi. Her geçen gün karışıklıkların arttığını ifade eden Kazanç, “Bu

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol Kazanç, ülke gündemini değerlendiren bir basın bildirisi yayınladı.

Ortalık Toz Duman

Başkan Erol Kazanç, bütün seçimler yaklaşırken muhakkak bir darbe söylentisinin ortaya çıktığına dikkat çekerek; “Seçimlere az kaldı. Yine ortalık toz duman. Ne hikmetse son seçimlere bakın, bütün seçimler yaklaşırken ya bir darbe olasılığı konuşuluyor, ya türban konuşuluyor, ya da mağdur edebiyatları yapılarak insanlarımızın zihinleri bilinçli bir şekilde karıştırılarak, Türkiye’nin önündeki gerçek gündemler kaçırılıyor. Şu an Türkiye’nin gerçek gündemi her gün artan işsizlik; hemen hemen her on beş günde bir benzine yapılan zam, emeklinin artık maaşıyla karnını bile doğru dürüst doyuramadığı, aldığı maaşı değil bir ay sonra ki maaşını yediği, işçiyi, köylüyü saymıyorum; onlar zaten unutulmuş kesimler. Sokaklarda her gün meydana gelen terör, YSK’nın aday olamazlar diyerek BDP milletvekillerini veto etmesinden dolayı çıkan karışıklık. Bu olup bitenlerin karşısında AK Parti iktidarı ne yazık ki artık duvara toslamıştır” dedi.

Kazanç, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Haluk İpek’in YSK kararlarını asla tasvip etmediği yönünde bir açıklama yaptığını hatırlatarak; sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti’nin kurulduğundan itibaren, ilkeli bir şekilde yasaklara karşı olduklarını, demokratik haklara, özgürlüklere ve milli iradeye saygı gösterdiklerini söylerken, 9 yıldır iktidarda olduklarını ve bu olumsuzlukların nedeni kendileri değilmiş gibi hatta genel başkanları Başbakan Erdoğan’ın yerleştirme sınavlarındaki şifre skandalı için yürüyüş yapan, bu ülkenin gençlerinin karşısına, beş bin genç dikeriz demektedir. Genel Başkan yardımcı Haluk İpek’in söylediği demokratik haklara, özgürlüklere saygılı olduklarını söyleyen Haluk İpek mi doğruyu söylüyor yoksa Genel Başkanlarının düşüncesi mi doğru, bunları konuşmak lazım değil mi?”

Hastalara Zaman Ayıramadıkları İçin Doktorlara Destek Verdik

Doktorların yaptıkları 2 günlük eylem hakkından da açıklamalarda bulunan Kazanç, “Ülkemizdeki tüm doktorların eylemini eleştireceğimize, hastaların iki gün mağdur edilmesini ağzımıza sakız yapıp çiğneyeceğimize, öncelikle doktorların niçin eylem yaptığını anlamaya çalışalım. Bir doktorun bir günde kaç hastaya baktığını, çıkarılan performans yasası yüzünden doğru dürüst doktorların hastalara zaman ayıramadığını ve doktorların işi bırakma eyleminin asıl nedeninin, hastasına yeterli zaman ayıramadığını, sağlıklı teşhis koyamadığını ve çalışma saatlerinin çok uzun olduğunu, doktorların basın açıklamasını alıp okusalardı sağlık çalışanlarının ne kadar haklı olduklarını görürlerdi. CHP olarak biz halkımıza verilen sağlık hizmetinin daha üst seviyede olması dileğimizdir. Hastanelerde hastaların bir kapıdan girip öbür kapıdan çıktığını, doktorların hastalara, yeterli zaman ayıramadıklarına inandığımız için tüm çalışanların özlük haklarının verilmesini istediğimiz için onlara destek olduğumuz bilinmelidir” diye konuştu.

Bizim Tek Hedefimiz Var

Kazanç, Türkiye’yi sosyal devlet anlayışına kavuşturana kadar mücadelelerine devam edeceklerini ifade ederek; “CHP’si Türkiye’nin tüm bu olumsuzluklarına karşın iktidar programıyla, halkımızın önüne çıkmıştır. Türkiye’yi sosyal devlet anlayışına kavuşturuncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Biz bu mücadelede kimseyi ayırmadan, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, zengini, fakiri, işçisi, köylüsü demeden, hiç kimseyi ayırmadan, yandaş için değil, vatandaş için hizmet anlayışıyla, iktidar olmak için mücadele ediyoruz. Bizim bir tek hedefimiz var. Kimseyi ayrıştırmadan CHP’sini iktidar yapmaktır” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07