AK Parti Bursa 9. Sıra Adayı Tülin Kara;ARTIK GELECEĞİMİZDEN ENDİŞE ETMİYORUZ

AK Parti Bursa 9. Sıra Adayı Tülin Kara;ARTIK GELECEĞİMİZDEN ENDİŞE ETMİYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelen AK Parti Milletvekili Adayı Tülin Kara, Huzur evi ziyaretinde yaptığı açıklamasında “10 yıl önce bir belirsizlik hakimdi. Bir anayasa kitapçığı fırlatılıyor ve Türkiye dibe vuruyordu, şimdi bakın ülk

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti’de Bursa Milletvekili adayları sırayla İnegöl’e gelerek ziyaretlerde bulunuyor. Dün seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelen 9. sıra adayı Tülin Kara, ilk olarak Yenice Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ardından İnegöl Belediyesi Huzur Evi’ni ziyaret eden Kara, burada basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Başbakan’dan Selam Getirdim

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Tülin Kara yaptığı açıklamasına 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak başladı. İnegöl’e ilk kez gelmediğini hatırlatarak konuşmasını sürdüren Tülin Kara; “Bursa Kadın Kolları Başkanı iken Anneler gününde bir ziyaretimiz olmuştu buraya. Tabii seçim arifesindeyiz. Gittiğimiz her ilçede çok büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz. 18 Nisan’da Ankara’da aday tanıtım programındaydık. Bu programda Başbakanımız basına kapalı olan kısımda: ‘Arkadaşlar hepiniz illerinize gideceksiniz. İlçelere, köylere, beldelere, caddelere, sokaklara her yeri gezin. Her vatandaşımızla selamlaşın, tokalaşın. Benden çok selam götürün’ dedi. Ben hemen onu vurgulayayım. Ben hepinize Başbakanımızın selamını getirdim” dedi.

‘Geçmişteki Gibi Endişemiz Yok’

Türkiye’nin nereden nereye geldiğine dikkat edilmesi gerektiğini savunan Kara; “Baktığınız zaman nereden nereye geldik. Türkiye neredeydi nereye getirdik. 10 yıl öncesine gideceksek olacaksak; bir anayasa kitapçığı fırlatılıyor ve Türkiye dibe vuruyordu. Bir belirsizlik hâkimdi. Ama şuanda baktığımız zaman temel bir hava yakaladık. Artık biz geleceğimizden endişe etmiyoruz. Çünkü şunu biliyoruz. İktidar partimiz var ve her an, her zaman ulaşabileceğimiz temsilcilerimiz var. Sizlerinde herhangi bir sıkıntısı esnasında bizler köprü vazifesi görüp, sorunlarınızı TBMM’ye ulaştırmaya çalışacağız. Hepimiz sizin birer evladınız olarak, sizlerin hayır duasını almaya geldik. İnşallah seçim sonrası da gelerek sizleri ziyaret edeceğiz. Hepimizin yolu açık olsun İnşallah” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22