AK PARTİ HUZUREVİNDEKİ BABALARI UNUTMADI

AK PARTİ HUZUREVİNDEKİ BABALARI UNUTMADI

Babalar günü nedeniyle AK Parti İlçe Teşkilatı ile Kadın Kolları Pazar günü İnegöl Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların Babalar gününü kutladılar. Hediyelerinde takdim edildiği ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bülent Temelli, Huzurevi sakinlerin

Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar günü nedeniyle AK Parti İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları dün İnegöl Belediyesi Huzurevine gelerek, yaşlıların babalar gününü kutladılar. Kadın kollarının organize ettiği ziyarete İlçe Başkanı Bülent Temelli’de katıldı.

Yaşlıları tek tek gezerek, babalar gününü kutlayan Ak Parti heyeti yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından bir konuşma yapan İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Kadın Kolları öncülüğünde Babalar günü olması nedeniyle Huzurevinde bulunduklarını ifade ederek, “Bugüne sizlerden başlıyoruz. İnşallah ardından da çocuklarımızla ve de babalarımızla kutlayacağız. İyi ki varsınız. Allah razı olsun sizlerden. Sizlerin yetiştirdiği çocuklar, çocuklarınızın çocukları ülkemizi, ilçemizi yönetiyor. Ticaret adamı, iş adamı olarak çalışıyorlar. Devletine vergi veriyorlar ve bu yönde hizmet ediyorlar. Askerlik yapıyorlar. Hayat devam ettiği süre içinde insan doğuyor, büyüyor ve yaşlanıyor. Önemli olan insanın insanlık görevini yapmış olması. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına babalar gününüzü kutluyoruz. İnşallah nice nice babalar gününde burada olma isteğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

12 Haziran seçimlerinin üzerinden 1 hafta geçtiğini hatırlatan Başkan Temelli, “Seçim sonuçları ile dört yıl daha ülkemiz lider ülke olma yolunda tekrar hız kazandı, güven tazeledik. İnşallah bu yolda Adalet ve Kalkınma Partisi olarak sizlere hizmet etme yolunda devam edeceğiz. Başta dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olmak olarak tüm kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.  

Yapılan ziyarette İlçe Başkanı Temelli, Huzurevi sakinlerinin seçimlerde oy kullanma konusundaki sıkıntılarını çözme sözü vererek, konuşmasını sonlandırdı.

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07