AK PARTİ YENİDEN SEÇİLİRSE ÜLKE BÖLÜNECEK

AK PARTİ YENİDEN SEÇİLİRSE ÜLKE BÖLÜNECEK

DP İl Başkanı Abdullah Biçer, önceki akşam İnegöl İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Ak Partiyi hedef alan açıklamalarda da bulunan Biçer, Ak Parti yeniden seçildiği takdirde en geç ülkenin 2023 yılında bölüneceğini öne sürdü.

Demokrat Parti İl Başkanı Abdullah Biçer, önceki akşam Demokrat Parti İnegöl  ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Parti lokalinde DP İlçe Başkanı Selim Sani, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelen Biçer, 26 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan il kongresine ilçe teşkilatını da davet ederek destek istedi. Biçer, İnegöl’le ilgili açıklamalarında ise il olmaya uygun bir ilçe olduğunu ifade etti.

Siyasetin Neticesi Hizmettir

Ziyarette açılış konuşmasını yapan DP İlçe Başkanı Selim Sani, iktidara gönderme yaparak, “İnegöl’de Cumhuriyet tarihinde bir şey yapmak istiyorsak, gel İnegöl’ü il yapalım. O senin dediğin Cumhuriyet tarihinde yapılmadı, denilen şeylerin hepsi yapılıp geliyor. DP ile muhalefet yapacak kişi hiç kusura bakmasın altında kalır. İnegöl’de yaşayan insanlarız. Kimseyi yıpratmak falan istemeyiz. Sen gümüş yaparsan, DP altın yapar. Önümüzde bir genel seçim var. Ne olursunuz, birbirimize öyle bir kenetlenelim ki, başaramayacağımız hiçbir şey kalmasın. Daha önce bir ticaret odası seçiminde el ele verdik, bizim desteklediğimiz kazandı. Aradan bir sene sonra Ziraat Odası seçimi oldu. Yine bizim desteklediğimiz kazandı. Siyasetin neticesi hizmettir” şeklinde konuştu.

DP’nin Küllerinden Nice Partiler Dünyaya Geldi

DP İl Başkanı Abdullah Biçer ise, “Bu partinin küllerinden nice partiler dünyaya geldi. Bizim için meclise girme gibi bir sorun olmayacaktır. Bursa’da bütün sivil toplum örgütlerinin yüzde 85’i DP kökenlidir. Eğer Sayın Çiller, genel kongrede aday olmak isterse, kendi evinden alıp genel kongreye bizzat ben bırakacağım. Benim hiçbir zaman kimseyle sıkıntım olmamıştır. Eğer istenmeyen bir başkan olursam, çekilirim. Bu zamana kadar siyasetimde hep dik durdum. Çünkü siyaset, inanç, kararlılık işidir. Eğer partime zarar verirsem bir dakika durmam. Koltuğa yapışan bir il başkanı olmadım, asla olmayacağım. Benden iyi yapacak biri olursa, kongrede görevi vermeye hazırım. Eğer iktidarı yakalarsak, bu pastadan herkes nasibini alacaktır. Herkese görev var herkese makam var. Eğer Bursa genelindeki belediyeleri alırsak, yaklaşık olarak 750 insana ihtiyaç olur. İnegöl’de olursak, yönetecek sayısı 40 olur. Eğer bu davaya sahip çıkarsanız, dışarıdan gelenlere bu partiyi teslim ettirmem. Bu partiye dışarıdan ne zaman insan gelse zarar görüyor” diye konuştu.

İnegöl’de İl Potansiyeli Var

“İnegöl’ün il olması ile alakalı alt yapısı hazır. Yanı başında hava alanı var. Ulaşım problemi olmayan bir ilçe. Genel nüfusu 215 bin. Bursa’nın en büyük ilçesidir. Bursa genelinde 600 tane icra dosyası var. Bu demektir ki, insanların sıkıntıları var. Borçlarını ödeyemez hale gelmişler. Esnafa soruyorsun esnaf dertli. Çiftçiye soruyorsun çiftçi dertli. Sanayiciye soruyorsunuz iflasın eşiğinde. Peki, bu ülkenin neresi güzel. Cemal Arık’ın başkanlığının ardından, geçen 16 yıl zarfından İnegöl’e daha güzel hizmetler yapılabilirdi” diye konuştu.

Türkiye’nin Sınırları En Geç 2023’te Değişecek

Biçer, çoğu vatandaşın göçmen kökenli olduğuna dikkat çekerek, “Göçmenler buralara gelirken, topraklarını bırakmadılar mı? Burayı vatan bildikleri için geldiler. Bu ülkeye sonradan gelen insanlar olmuş olsak dahi, asla ve asla böldürtmeyeceğiz. Misak-i milli sınırlarını deldirtmeyeceğiz. Şu an için ülkenin bölünmüşlüğü konusu görülmüyor ise de, Türkiye’nin İskenderun’dan, Trabzon’a kadar öbür tarafı yok. Kesinlikle yok. 2015 veya 2016 yılında en geç 2023 yılında Türkiye’nin sınırları değişecek. Bu sınırlarında Kürdistan, Ermenistan ve Pontus Rum devletinin kurulması bahane ediliyor. Ama aslında bu kurulacak 3 devletin başına İsrail getirilecek. İsrail ile Türkiye arasında, Lübnan sınırındaki mayın tarlalarını temizleme konusunda protokol imzalanmıştı. Fakat CHP’nin anayasa mahkemesine müracaatı ile birlikte bu protokol fes edildi. Fes edilmemiş olsaydı, İsrail Türk topraklarına komşu devlet olarak girmişti. 3 ay evvel Bodrum’daki yakın arkadaşa ziyarete gittik. Finlandiya’lı akrabası, ‘Türkiye bir federasyon düşünülüyor. Ama bunu yetkili ağızlar söylemiyor da, biz bunu duyduk. Uluslararası yapılan toplantılara danışmanlık yapıyorum. Türkiye bölünecek.’ diyor. Eğer AK parti 2011 yılında tekrar başa gelirse, bölünecektir” diye konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68