AK Parti’den gazetemize ziyaret

AK Parti’den gazetemize ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Bilican ve Melih Ateş Haber Yorum Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

Haber Yorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Gürbaş ve Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş’ı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri genel ve yerel gündeme dair istişarelerde bulundular.

İnegöl’ün kalkınması gelişmesi için geceli gündüzlü çalıştıklarını kaydeden Başkan Durmuş, İnegöl hepimizin. Bu ülke hepimizin. Kimseyi ötelemeden herkesle omuz omuza vererek tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi dış güçlerin ülkemiz üzerindeki bir takım manipülasyonlar ile dövizde bir yükseliş söz konusu. Bu yükseliş doğal olarak bazı ürünlerin etiketlerine yansıyor. Ancak bunlara ilave olarak birde sunni zamlar söz konusu. Yine stokçuluk yapanların olduğunu görmekteyiz. İnanıyorum ki, bu durumdan da kısa sürede kurtulacağız. Halkımızın güvendiği tek lider, her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Halkımız yaşanan bu krizlerden çıkarırsa yine AK Parti çıkarır diyor ve umut ediyor. Bunu da İnegöl’de üye sayımızın daha da artmasından anlamaktayız. Çok şükür ki, halkımız gerçekleri görüyor ve gereğini yapıyor.”dedi.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00