AK PARTİLİ VEKİLLERE İL OLALIM ÇAĞRISI

AK PARTİLİ VEKİLLERE İL OLALIM ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Erol Kazanç, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan tarafından başlatılan İnegöl’ün il olması çalışmasına AK Parti milletvekillerinden destek isteyerek, “İktidar partisinde bu hafta yapılacak ilçe ko

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanı Erol Kazanç, yayımladığı basın açıklaması ile İnegöl’ün il olması ve Kurşunlu, Tahtaköprü ile Yenice’nin de ilçe olması için Türkiye Büyük Millet Meclisine yasa teklifi veren CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan’a teşekkür etti.

İnegöl’ün İl Olması İle İlgili Çözümler Kongrede Başlasın

CHP Milletvekilleri tarafından başlatılan çalışmanın AK Parti Milletvekilleri tarafından sürmesini isteyen Erol Kazanç, “İktidar partisinde bu hafta yapılacak ilçe kongresi varken, gelecek olan milletvekilleri bunun sözünü İnegöllülere vererek İnegöl’ün il olması ile ilgili çözümlerini ilçe kongrelerinde başlatmalıdırlar.” dedi.

İnegöl’ün İlçe Olmasından Dolayı Sıkıntılar Yaşanıyor

Yerel siyasetçinin kendi ilçesindeki sorunları üstlerine iletmekle görevli olduğunu kaydeden Erol Kazanç, “İnegöl’ün, il olma konusundaki ısrarı ortadadır. İnegöl’ün ilçe olmasından dolayı yaşanan sıkıntılar bilinmekte olup İnegöl’de 2 yıl önce çıkan olaylarda bu yüzden bedel ödedik. Emniyet araçlarının yakılması, bir polisin gözünü kaybetmesi ödediğimiz bedellerin sadece bazıları.” dedi.

AK Parti Delegeleri İnegöl’ün İl Olmasını İstesin

AK Parti kongre delegelerinden İnegöl’ün il olmasını istemelerini talep eden Erol Kazanç, “Bu talebimiz ne kadar dikkate alınır bilemeyiz. Ancak, eğer hepimiz İnegöl’de yaşıyorsak, farklı siyasi görüşlerimiz olsa da İnegöl için ortak taleplerimiz vardır ve olmalıdır. Ankara’da siyaset yapılır. Buna inanıyoruz. Ancak İnegöl için İnegöl’de yaşayan, siyaseti İnegöl’ün menfaatleri doğrultusunda yapmalıdır. İnegöl için ne doğru ise onu savunmalı ve yetkililerden bunun için görevlerini yapmalarını istemelidirler.” açıklamalarında bulundu.   

Milletvekillerinin Söyledikleri İcraatlarını Tutmuyor     

Ankara’da görev yapan iktidar milletvekillerinin, seçim bölgelerindeki söylemleri ile yaptıkları icraatların tutmadığını ileri süren Erol Kazanç, “En son bütçe görüşmelerinde Maliye Bakanlığı bütçesi görüşülürken verilen önergelerin içinde; Asgari ücret esaslarına göre çalışanların yoksulluk sınırı altında ücret aldığı göz önünde bulundurularak 2012 yılı merkezi yönetim bütçe kanununun yürürlükte olduğu durumda asgari ücretliden gelir vergisi alınmaması için verilen, Köy muhtarları ile mahalle muhtarlarının görev ve sorumlulukları gereği yoğun çalışmalarının karşılığının verilebilmesi amacıyla aylık ücretlerinin arttırılması konusunda, emekli milletvekilleri maaşlarının arttırılmasındaki cömertliği göstermeyerek önergeleri kabul etmeyenler içerisinde, hükümet sözcüsü yanında, Plan Bütçe Komisyon sözcüsü olan Bursa milletvekili Hüseyin Şahin’de bulunmaktadır. Bu şekilde, ilgili önergeler, mecliste reddedilerek kabul edilmemişlerdir.” diye konuştu.

ANKARA YÖNETİMİNİ İKAZ ETMEK BİZLERİN GÖREVİ

Çıkarılmak istenilen çek yasası konusunda esnaftan şikayet geldiğini bildiren Erol Kazanç, “Çıkarılmak istenen çek yasası konusunda ilçemiz esnafından şikayetler gelmektedir. Hele ki, İnegöl’de alışveriş için dolaşan nakit paranın 4 misli çek kullanıldığı bir sanayi kentinde, çıkacak çek yasasından dolayı mağduriyetler artacaktır. Bunu dahi göremeyen Ankara yönetimini ikaz etmek de bizlerin görevidir.” dedi.  

           



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54