www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akademi Lisesi Eğitime Hazır

Akademi Lisesi Eğitime Hazır

BİLDİM Eğitim Kurumları Müdürü Yılmaz Şimşek, 10 Eylül itibariyle eğitim hayatına başlayacak olan Akademi Lisesi´nde kayıtların sürdüğünü açıkladı.

Akademi Lisesi ile ilgili bilgiler veren BİLDİM Eğitim Kurumları Müdürü Yılmaz Şimşek, ?2003 yılında emekli olduktan sonra ETÜT ile başladım. İnegöllülerin desteği ile ETÜT´ün ardından özel eğitim kursu, ortaokul, ilkokul ve bu sene lisemizi açtık. İnegöl´ün güvenine ve desteğine layık olmaya çalışacağız. Başladığımızdan bugüne İnegöl´de en iyisi olmak noktasında gayret ediyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Öğrencilerimize katkı sağlamayı temel felsefe edinmiş bulunmaktayız. Biz tüccar, esnaf değiliz. Ticaret yapıyoruz ama önceliğimiz öğrencilerimizdir. Bu sene akademik lise olarak İnegöl´de ilk defa bu hususta hizmet vereceğiz. Üniversite okumak isteyen öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Öğrencilerimizi seviye değerlendirme testine alıp kendi bireysel yetenekleri doğrultusunda onları geliştirmeye çalışacağız. İnegöl´ümüze bizlere sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Eskiden 1 kişiydim, şimdi 7 kişi olduk.Müdürlerimizle birlikte İnegöl halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Okullarımızın tamamı teşvik listesinde tercih edilebilecek kurumlardır. Tercihleri bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti vermeye çalışacağız? dedi.

YANLIŞ ANLAŞILMALAR YAŞANABİLİYOR

Bilim Lisesi ile BİLDİM´in karıştırıldığını hatırlatan Yılmaz Şimşek, ?Abdullah Ezim ve arkadaşları Bilim Lisesi açıyorlardı. Onlar özel nedenlerden dolayı kapattılar. Onlar Bilim, biz de BİLDİM´iz. Zaman zaman insanlar karıltırıyor. Biz kapanmadık. Arada böyle yanlış anlaşılmalar yaşanabiliyor. 9´uncu sınıftan itibaren tüm sınıf öğrencilerimizi alıyoruz. 11 ve 12. sınıfların eğitimleri kursumuzda devam ediyor. Üniversite merkezli olduğumuz için şuanda eğitimler sürüyor. Okul açıldıktan sonra ders kesiminden sonra çocuklarımızın eksiklerini gidermek üzere saat 19.00´a kadar çalışmaları devam ettirecekler. Dershane ve kurs hizmetlerini de bunun yanında alacaklar. Biz hem hazırlık kursu hem de lise olduğumuz için akademik dedik ve o yüzden üniversite odaklı diyoruz. Bu ciddi bir ayrıcalıktır? diye konuştu.

10 EYLÜL´DE DERS BAŞI

Müdür Yılmaz Şimşek, ?Alanyurt köy girişindeki lisemizde 10 Eylül´de dersler başlayacaktır. Binamızın yerini bilmeyen kalmamıştır, görülebilir bir mevkide. İnşallah diğer kurumlarımız gibi kısa sürede rüştünü ispat edecek.?

İLK 50 ÖĞRENCİYE ÖZEL İNDİRİM

?Lisemizde 307 kontenjanımız var. Açılışa özel olarak TEOG sınav sonuçlarına göre özel indirimler uyguluyoruz. Bugünden itibaren ilk müracaat eden 50 öğrenciye de özel indirimlerimiz var? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36