AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞINDA 3 TUTUKLAMA

AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞINDA 3 TUTUKLAMA

Solvente renklendirici karıştırarak antifriz olarak sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Ankara ve Balıkesir ile birlikte İnegöl’de de yapılan eş zamanlı operasyon sonucu, solvente renklendirici karıştırarak antifriz olarak sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre; Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İnegöl, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi ve Mudanya ilçeleriyle, Eskişehir, Ankara, Balıkesir ve Kocaeli’de selvente renklendirici karıştırılarak antifiriz elde edildiği öğrenildi. Tespit edilen bölgelerde eş zamanlı operasyon düzenlenirken, İnegöl İlçe Jandarma komutanlığı İnegöl’de yaptığı operasyon sonucunda T. B, M. A, A. M, İ. C, M. E. T, Ç. Ç ve B. S. isimli 7 kişiyi gözaltına almıştı. Zanlılar yapılan sorgulamalarının ardından akaryakıt kaçakçılığı suçundan İnegöl Adliyesine sevk edildi.

Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan İ. C, M. A. ve M. E. T. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğer 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00