AKÇA´NIN GÖNLÜ RAZI OLMADI

AKÇA´NIN GÖNLÜ RAZI OLMADI

Şipali İlkokulu´nda kütüphane açılışı programına katılan Kaymakam Ali Akça, öğrencilerin ayakta beklemelerine dayanamayarak,tüm öğrencileri davetliler için ayrılan bölüme davet etti.

 

Şipali İlkokulu´nda UEDAŞ tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışı dün sabah gerçekleştirildi. Açılış öncesi Kaymakam Ali Akça´nın sergilediği bir davranışbüyük takdir topladı.

 

ÖĞRENCİLERİ AYAKTA GÖRÜNCE?

Açılış için okul bahçesinde kürsü ve davetliler için sandalyeler hazırlanmıştı. Kaymakam Ali Akça, okul bahçesine geldiği sırada ilkokul öğrencileri de sırayla okuldan bahçeye iniyordu. Öğrencilerin protokol ve davetlilerin oturması için hazırlanan platformun yanında sıraya girmesi Kaymakam Akça´nın dikkatini çekti ve duruma müdahale etti.

 

DAVETLİLER İÇİN HAZIRLANAN YERLERE ÖĞRENCİLERİ OTURTTU

Okul idarecilerine neden böyle bir oturma düzeni hazırlandığını soran Kaymakam Akça, davetliler için hazırlanan sandalyelere öğrencilerin oturtulmasını istedi.

 

ÖĞRENCİLER OTURMADAN KENDİSİ DE OTURMADI

Öğrenciler için hazırlanan kütüphanenin açılış programında öğrencilerin ayakta beklemesine yüreği el vermeyen Kaymakam Akça, en alt kademe sınıflardan başlayarak öğrencileri sandalyelere oturttu. Öğrenciler oturana kadar kendisi de oturmayan Kaymakam Akça, burada sandalyelere oturan öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Öğrencilerin sandalyelere oturmasının ardından Kaymakam Akça ve beraberindeki davetliler de ön kısımda kalan sandalyelere oturdular.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07