www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisar Semt Pazarı Hizmete Hazır

Akhisar Semt Pazarı Hizmete Hazır

Akhisar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan Akhisar Semt Pazarı 02 Aralık Pazar gününden itibaren İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Yeni İnegöl Kapalı Pazar yerinde ilçe halkına hizmet verecek.

Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışını şiar edinmiş bir belediye olarak, İnegöl´ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, Yeni İnegöl diye tabir edilen Akhisar, Huzur ve Baykoca mahallesinde oturan vatandaşların nezih bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri adına Yeni İnegöl Kapalı Pazar yerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

2017 yılı Nisan ayında temeli atılarak yapımına başlanan, son düzenlemelerin yapılmasının ardından, 28 Kasım Çarşamba günü pazarda yer alacak 110 esnafın tezgahlarının yerlerinin kura çekimi ile belirlenmesi ile son hazırlıkların da tamamlandığı modern kapalı pazar yeri 02 Aralık Pazar gününden itibaren ilçe halkına hizmet vermeye başlayacak.

DAHA KONFORLU VE DAHA MODERN BİR ORTAMDA ALIŞVERİŞ YAPILACAK

Akhisar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan Akhisar Semt Pazarının Pazar gününden itibaren yeni yerinde hizmet vermesi hakkında İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, ?Belediyemizce hem esnaflarımızın daha rahat ve konforlu bir ortamda ticaretini yapmaları hem de vatandaşlarımızın daha modern ve daha nezih bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak düşüncesiyle Akhisar Mahallemizdeki Fatih Caddesi üzerine kapalı bir semt pazarı yapmaya karar verilmiş ve 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle Pazar yerinin yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilmiştir. Bu tarihten sonra hemen pazaryerinin taşınması için Zabıta Müdürlüğümüz harekete geçerek pazar yerinin taşınması ile ilgili çalışmalarını tamamlamış ve en son 28 Kasım Çarşamba günü Pazar alanında çekilen kura sonucu tüm hak sahiplerinin yerleri belirlenmiştir? ifadelerine yer verildi.

02 ARALIK PAZAR GÜNÜ YENİ YERİNDE

Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerinin ortak kullanımı olacak pazar yerinin örnek bir proje olduğuna vurgu yapılan açıklamada, ?Yeni İnegöl Kapalı Pazaryeri sosyal tesisleriyle geniş ve ferah iç hacmiyle, otoparkıyla günümüzün modern pazaryerleri örneğini teşkil etmekte olup Akhisar, Baykoca ve Huzur mahallesi sakinlerine hizmet vermek amacıyla özellikle bu bölgede ikamet eden vatandaşların yararlanabileceği nezih bir mekan olmuştur. Bundan sonra artık Atatürk Caddesi üzerine kurulan pazar yeri 02 Aralık Pazar gününden itibaren bir daha buraya kurulmayacaktır. Bu tarihten sonra Akhisar Semt Pazarı, Yeni İnegöl kapalı Pazar yerinde kurulacaktır? denildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 

 

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01