www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisardemirspor Gol Oldu Yağdı

Akhisardemirspor Gol Oldu Yağdı

Bursa 1. Amatör küme 5.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İnegöl Akhisar Demirspor, ÇırpangücüSpor´u 10-0 mağlup etti.

İnegöl Yenice sahasında oynanan Akhisar Demirspor ile Çırpangücü spor müsabakasında adeta sporseverler golle doydu. 1.amatör 5.Grupta zirve mücadelesi veren Akhisar Demir Spor adeta gol olup yağmaya başladı.

Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen Akhisar Demirspor her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 10-0 kazanarak liderliğe yükseldi.

Maç sonrası Çırpangücü Spor karşısında alınan 10-0´lık farklı galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Akhisar Demirspor Başkanı Bülent Yağcı, ligde çıkışlarının devam edeceği ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Başkan Bülent Yağcı Ayrıca Mkp. Çırpangücü Spor maçı öncesi kahvaltıda Akhisar Demir Spor´u ağırlayan Bizim Lokanta sahipleri Özdoğan Makar ve Nihat Makar´a teşekkür etti..

ZİRVEYE YENİ SAHİBİ AKHİSAR DEMİRSPOR

Bursa 1. Amatör küme 5.Grupta şampiyonluk parolasıyla başlayan Akhisar Demir Spor istediği hedefe adım adım yaklaşmaya başladı. 5.Grupta 7. Hafta maçları geride kalırken, Akhisar Demir Spor İnegöl Yenice Sahasın da oynadığı Çırpangücü Spor müsabakasını 10-0 kazanarak zirvenin yeni sahibi oldu. Her hafta olduğu gibi futbolcular ve teknik heyet galibiyet sevincini soyunma odasında selfi çektirerek kutladılar.

AKHİSAR DEMİRSPOR 10 ? 0 MKP ÇIRPANGÜCÜ SPOR

YER: İnegöl Yenice Sahası

HAKEMLER: Serkan Yılmaz, Mustafa Furkan Ceylan, Mete Orkun Aytekin

AKHİSAR DEMİRSPOR: Mustafa, Semih, Murat, Selçuk, Ramazan, Yavuz, Yalçın, Bilal, Tolga, Miraç, Baran. Yedekler: Meriç, Faruk, Ragıp, Halil, Aziz, Eren, Hakan

Antrenör: Mustafa Dinçer

MKP ÇIRPANGÜCÜ SPOR: Furkan, Tayfun, Fazlı, Atakan, Soner, Hasan Kızıl, Melih, Emirhan, Umut, Hasan Yaşın, Erhan. Yedekler: Caner

Antrenör: Vedat Tura

Akhisar Demir Spor´un gollerini Dk.9 ve Dk.19 Tolga Dursun, Dk.16 (P) - 51 Yalçın Keskin, Dk.25, Dk.72 ve Dk.74 Miraç Kadir Yaman, Dk.37 ve Dk.56 Hakan doyan, Dk.63 (P) Murat Ergün kaydetti.

 

 

 

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87