www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor 3 puanla döndü

Akhisarspor 3 puanla döndü

Bursa Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Akhisarspor, deplasmanda Altınova sahasında karşılaştığı 19 Mayısspor´u Özgür Gür ve İlkay Kuş´un attığı gollerle 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Maç sonrası açıklama yapan Akhisarspor antrenörü Mustafa Dinçer ?Geçen hafta sahamızda Burgaz´ ı yenip 3 puan aldıktan sonra bu hafta deplasmanda da 3 puan alarak bir galibiyet serisi başlatmak istiyorduk. Bu nedenle maça mutlak 3 puan parolası ile çıktık. Rakibe iyi baskı yaptık. Organize ataklarla gol aradık. Attığımız iki gol de hem hazırlanış hem de yapılış bakımından organize ve estetik gollerdi. Artık bu lige alıştık. Rakip ayırmadan her maçta elimizden gelen mücadeleyi gösterip, iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Çok uyumlu, çalışmayı seven, birbirine kenetlenmiş ve iyi bir ekip olmuş oyuncu grubum var. Ben onlara sonuna kadar güveniyorum. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda grubun güçlü takımlarından Görükle İpek Spor ile oynayacağız. Bu maça da 3 puan parolasıyla çıkacağız. İnegöllü tüm sporseverleri bu maçta yanımızda olamaya davet ediyorum? dedi

19 MAYIS SPOR 1 ? 2 AKHİSAR DEMİRSPOR

Saha: Altınova Sahası
Tarih: 03.11.2019 ? Saat:15:30
Hakemler: Melih Göstericiler, Caner Fidan, Cengizhan Bayram.

19 Mayısspor: Ersin Tütmez, Yunus Emre Perçin, Yusuf Berat Aktaş, Sercan Can, Onur Pirioğulları, Maşallah Salcı, Rıdvan Tüğür, Ahmet Refik Kurt, Mehmet Açıkgöz, Onurcan Mert, Furkan Temizel.

Yedekler: Emre Askan, Ergun Köroğlu, Furkan Mustafa Sevim, Muharrem Kaya, Serhat Yiğithan Şengil, Mehmet Kaan Katırlı, Caner Usta.

Antrenör: Sedat Razı

Akhisarspor: Süleyman Güzel, Aykut Deniz, Soner Ayna, Mehmet Gümüştekin, Bekir Usta, Ersin Gümüştekin, İlkay Kuş, Umutcan Özelci, Özgür Gür, Şerif Özşen, Samet Arslan.

Yedekler: Samet Dalgıç, Serdar Fışkınçiçek, Bilal Bilgi, Taha Anavatan, Eray Gümüştekin, Aykut Yıldırım, Anıl İmir.

Antrenör: Mustafa Dinçer

Goller: Dk. 29 Özgür Gür, Dk. 41 İlkay Kuş (Akhisarspor) Dk.77 (19 Mayısspor).

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00