www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor final maçına çıkacak

Akhisarspor final maçına çıkacak

Haftayı Bay geçiren Akhisardemirspor, Süper amatör kümeye çıkabilmek için hafta sonu Ağaköyspor ile sezonun en önemli maçına çıkacak.

 Akhisarspor antrenörü Mustafa Dinçer Pazar günü oynayacakları önemli maçta seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu ve bütün İnegöllü spor severleri bu maçta kendilerini desteklemeleri için Pazar günü saat 15:00 te sanayi sahasında beklediklerini söyledi.

?´Sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacağız.´´

Dinçer yaptığı açıklamada ?Akhisar Demir Spor olarak bu hafta sonu sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacağız. İlk iki sırayı alacak takımın Süper Amatör Kümeye yükseleceği grubumuzda son haftaya gelmiş olmamıza rağmen hala dört takımın ilk iki şansı devam ediyor. Fakat biz kendi açımızdan bakacak olursak, son maçta rakibimiz olan Ağaköy Spor´ u İnegol´de yenersek diğer maçların sonucuna bakmaksızın şampiyon olarak gruptan çıkıyoruz. Berabere kalırsak ikincilik garanti oluyor ve yine gruptan çıkıyoruz. Fakat yenilirsek çıkamıyoruz. Çünkü rakibimiz olan Ağaköy bizi yenerse 1 puan önümüze geçiyor. Biz devre dışı kalıyoruz. Ağaköy ile Fatihgücü takımları Süper Amatöre çıkmak için olay off oynama durumuna geliyor. Yani hem bizim hem de rakibimiz Ağaköy için çok önemli bir karşılaşma olacak. Biz tüm sezonun emeğinin, çalışmasının karşılığını bu maçı kazanarak almak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. İnşallah bu maçta istediğimizi alarak seneye Süper Amatör´ de oynamaya hak kazanacağız. Pazar günü saat 15:00 ta Sanayi ( Kafkas) Sahasında oynanacak olan bu önemli maça tüm sporseverleri davet ediyorum. Gelin bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım.´´ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29