www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor kazanmaya devam ediyor

Akhisarspor kazanmaya devam ediyor

Bursa 1.amatör küme 5.Grupta mücadele eden Akhisar Demirspor, Kurtuluş sahasında ağırladığı Değirmenlikızık Gençlikspor´u 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Akhisar Demirspor antrenörü Mustafa Dinçer yaptığı açıklamada ?Ligin son 3 haftasına girdiğimiz şu dönemde kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok.  Grubumuzda bizimle birlikte dört takımın ilk iki şansı devam ediyor. Bu durum oyuncularımın üzerinde ister istemez bir baskıya neden oluyor. Bu nedenle sahada istediklerini tam anlamıyla yapamıyorlar. Her şeye rağmen bu hafta ligde beşinci sırada rahat bir konumda yer alan Degirmenlikızıkspor takımını 2-1 yenerek iddiamızı devam ettirdik. Önümüzdeki hafta biz Mustafakemalpaşa Çırpangücü ile deplasmanda oynarken, iki rakibimiz Fatihgücü ve İsmetiye birbiriyle oynayacak. Biz Kalan iki maçımızı kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.? Dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

kazandığımız takdirde bu maçta ortaya çıkacak her türlü sonuç bize avantaj sağlayacak. Fakat biz kalan iki maçımızı kazandığımız takdirde diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın Süper Amatöre çıkıyoruz. Biz takım olarak buna odaklandık. Kalan iki maçımızı kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.? Dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01