www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Akhisarspor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Siyah-beyazlı Akhisarspor ekibi ligin son maçında İnegöl Sanayi Sahasın´da Ağaköyspor´u ağırlayacak.

Akhisardemirspor kazanması halinde grubunun lideri olarak bitirip direk şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselecek. Berabere kalması durumunda Fatihgücüspor ile aynı puana sahip olacak ve averajla ligi ikinci bitirip süper amatör kümeye yükselecek. Yenilmesi halinde ilk ikide yer alamayıp süper amatör kümeye yükselme şansını kaybetmiş olacak.

Bursa 1.Amatör küme 5. grupta lider çıkıp süper amatör kümeye yükselmeyi hedefleyen Akhisardemir Spor, ligin son maçında kendi seyircisi önünde Ağaköyspor´u konuk edecek. Akhisardemirspor´u, Ağaköyspor ile karşı karşıya getiren maç Pazar günü saat 15.00´te İnegöl Sanayi sahasında  oynanacak.

?İnegöl´e şampiyonluk hediye etmek istiyoruz?

 Akhisardemirspor kulüp başkanı Bülent Yağcı Ağaköyspor´u yenecek güce sahip olduklarını ve rakiplerini kendi seyircisi önünde iyi futbol sergileyerek galip gelmek istediklerini belirtti.

Başkan Bülent Yağcı; ?Artık yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. Bu dakikadan sonra gerçekten dönüşü olmayan bir yola girdik. Artık hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bizler bu yola çıkarken her zaman bu takım ve bu taraftar herşeyin en iyisini hak ediyor demiştik. Ve nitekim de sözlerimizin her zaman arkasında durduk ve bu günlere geldik. Bu zamana kadar bizleri içerde ve dışarıda taraftarlarımız her zaman desteklediler. Bizlere inandılar güvendiler. Çok şükür onların inancını ve güvenlerini boşa çıkarmadık. Artık hedefimiz için önümüzde oynanmamış bir karşılaşmamız var. İnşallah bu maç da alnımızın akıyla en iyi şekilde neticelendirir ve hedefimize ulaşırız? açıklamasında bulundu.

Akhisardemirspor kulüp başkanı Bülent Yağcı son olarak yaptığı açıklamada ?Bütün İnegöllü sporseverleri tribünleri doldurarak, bizleri desteklemelerini, maçın başından sonuna kadar tezahüratlar ile oyuncularımızı en iyi şekilde motive etmelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Herkesi maça davet ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00