Akhisarspor´da Görev dağılımı

Akhisarspor´da Görev dağılımı

Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Akhisarspor´da gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı sonucu belirlenen yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Akhisarspor Kulübü Başkanı Bülent Yağcı, yeni yönetim ve sezon hedefleriyle ilgili bilgi verdi. Akhisarspor için elini taşın altına koyan 20 kişilik yeni yönetim kurulu oluşturduklarını söyledi.

 

Tek liste ile yapılan genel kurulda, Başkanlığa Bülent Yağcı seçilirken, Başkan yardımcılığına Mehmet Çakır, Futbol şube sorumluluğuna Semih Yavuz, Muh. Veznedar Adem Kıraç, Genel Kaptanlığa Muharrem Ekebil, Federasyon sorumluluğuna Recep Kıraç, Antrenör ve Altyapı sorumluluğuna Selami Tekin ve yönetim kuruluğu üyeliklerine Ali Tekeş, Hüseyin Doğru, Mehmet yıldız, Nihat Makar, Hüseyin Özün, Niyazi Yavuz, Okan Kuzu, Ergin Oğuz, Rahmi Girgin, Mesut Kelebek, Osman ışık, Turan Kıraç, Kamil Gürer seçildi.

 

AKHİSAR´IN BAŞARISI İÇİN UĞRAŞACAĞIZ

Başkan Bülent Yağcı,?Tabi bu arkadaşlarımız, onlara yardımcı olacak komite üyeleriyle çalışacak. İnşallah tüm Akhisar halkının verdiği maddi ve manevi destekle bu ekibin Akhisarspor´u önemli başarılara ulaştıracağına inanıyorum? dedi.

 

ALTYAPIYAÖNEM VERECEĞİZ

Yağcı, ?Akhisarspor olarak hedefimiz Bursa 1.Amatör Ligi´nde 2018/2019 sezonunda başarılı olmak. Bunun için hızlı bir transfer yapmaya başladık. Sadece yıldız oldukları için değil, ihtiyacımız olan pozisyonları dolduracak isimler oldukları için transfer ettiğimiz oyuncularımızla, teknik ve idari kadromuzla, güçlü bir ekip oluşturmaya başladık. Altyapıya önem vereceğiz. Bütün alt yapı yaş gruplarında mücadele etmek istiyoruz. A takımımızı genç oyuncularla takviye edeceğiz. Bu ekiple Akhisarpor´u hak ettiği yere taşıyacak başarılı ve güzel bir sezon geçireceğimize canı gönülden inanıyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07