www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AKM Malzemecilik Hizmete Açıldı

AKM Malzemecilik Hizmete Açıldı

Malzemecilik alanında tecrübeli isimlerle yolan çıkan AKM Malzemecilik, Ertuğrulgazi Caddesi´nde hizmete açıldı.

AKM Malzemecilik açılışına, Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, bazı siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde İnegöl Mehter Takımının gösterisi, izleyenler tarafından beğeni ile karşılanırken, ardından açılış törenine geçildi.

Açılış programında ilk olarak açıklamalarda bulunan Firma sahibi Fatih Aslan, "Ülkemizin ve sektörümüzün ekonomik, pazar ve talep anlamında dalgalı, istikrarsız bir dönemden geçmekte olduğu bu zamanda ismi mobilyayla özdeşleşen mobilya ihracatının ve inavasyonunun öncüsü olan İnegöl´e yaptığımız yatırım gerek bizim, gerek Safaş süngerin, gerek diğer tedarikçilerin sizlere ve sektöre güvenimizin eseridir. Bu bağlamda AKM Ailesi olarak sizlere kaliteli, rekabetçi, şeffaf bir ticari anlayışıyla hizmet vereceğiz. Açılışımızın 12 mart tarihine denk getirmemizin sebebi istiklal marşımızın TBMM kabulünün yıl dönümü olması sebebiyledir.Bu vesileyle milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u minnetle yad ediyoruz. Sözlerime son verirken hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise; ?Bugün AKM Firmamızın, işletmesinin güzel bir mekan´ın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bu mekanın kendilerine Ailelerine ve Şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi ki Hayatta inişler çıkışlar var, dünya artık büyük bir köy,Dünyanın her köşesinde yaşanan en ufak bir olay,Dünyanın her yerinden hissedilebiliyor ama hamdolsun Ülkemiz her koşulda ve şartta büyümeye kalkınmaya,üretmeye devam ediyor,çemberimiz git gide büyüyor,istihdamımız artıyor.Burada Fatih Bey gibi değerli iş adamlarımızın Ticarete Atılmalarıyla gerçekleştiriyoruz.Ticaret işi gerçekten cesaret işidir,girişimcilik işidir bu cesareti kendileri gösterdikleri için kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29