www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AKParti aday adaylarını tanıttı

AKParti aday adaylarını tanıttı

31 Mart Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı Aday Adayları tanıtım programı düzenledi

 

Tüm teşkilat mensupların hazır bulunduğu toplantıda, pazar günü yapılacak olan temayül öncesi İlçe Başkanı Mustafa Durmuş başkanlığında Aday adayları teşkilat mensupları ile bir araya gelerek kendilerini ve projelerini tanıttılar.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Durmuş;
Kökleri mazide dalları atide olan kutlu Davamızın siyaset arenasına tecellisi olan AK Partimiz 2002 yılından itibaren girdiği her seçimden birinci olarak çıkmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesiyle başlayan akabinde AK Partimizin kurulmasıyla birlikte 2004 yılındaki yerel seçimlerle tüm ülke sathında AK Belediyecilik Aziz milletimize hizmetkar olmaya başlamış sonrasında girdiği tüm seçimlerde de milletimizden büyük teveccüh görmeye devam etmiştir. 2023 Mayıs ayında gerçekleştirilen ve kazandığımız Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimlerindeki başarımızı taçlandırmak ve kıymetli halkımıza eser ve hizmet  belediyeciliğini sunmaya devam etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu hizmet yarışında bizlerle yol yürüyen ve partimizden Belediye  Başkanlığı aday adayı başvurusu yapan birbirinden değerli tüm dava kardeşlerimize  sonsuz teşekkür ediyorum. Süreç sonunda seçilecek adayın ülkemiz, şehrimiz ve partimiz için en hayırlı olması temennisindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Belediyecilikle tanışan ve yerel yönetimler anlamında yeni bir devir yaşayan ülkemize en iyi hizmeti sağlamak için durmadan yola devam edeceğiz.
Bugün de bu hizmet yarışı için aday adayı olan kıymetli dava kardeşlerime gönülden başarılar diliyorum, şeklinde konuştu.
Toplantıda Belediye Başkanı Alper Taban ve Belediye Başkan Aday Adayları Bülent Temelli,İsmail Kösen, Kamuran Tanrıverdi,Mahsuni Canbay,Mehmet Serdar Nalcı, Nedim Bayram,Rıdvan Kocaağa,Sedat Öpçiner ve Yavuz Uğurdağ teşkilat mensuplarına hitaben konuşmalarını gerçekleştirirken, toplantıya katılan önceki dönem ilçe başkanlarıda birlik beraberlik mesajları verdiler.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19