AK PARTİLİLERDEN TBMM`YE ÇIKARMA

AK PARTİLİLERDEN TBMM`YE ÇIKARMA

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilâtı, 90 kişilik bir ekiple Ankara'ya gitti. Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından misafir edilen partililer Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüştükten son

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Âdem Demirel, Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, Mahalle Başkanları ile yöneticilerinden oluşan 90 kişilik İnegöl heyetinin Ankara'daki ilk durağı AK Parti Genel Merkezi oldu. Burada Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından karşılanan heyet, daha sonra da TBMM'ye geçti.

ARINÇ VE ÇELİK'LE GÖRÜŞTÜLER

İnegöl heyeti, TBMM'de önce AK Parti Grup toplantısına katıldı. Toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını dinleyen heyet, toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile bir süre görüştüler. Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşen heyet, son olarak TBMM'deki Genel Kurul görüşmelerini izlediler.

YARARLI TEMASLARDA BULUNDUK

Ankara ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve mahalle teşkilatları ile birlikte AK Parti Genel Merkezimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şahin Bey bizlere eşlik etti. Yaklaşan seçimler öncesinde çok yararlı temaslarda bulunduk. Partimize mensup çok değerli Bakanlar ve milletvekillerimizle tanışma ve fikir alışverişinde bulunma şansımız oldu” dedi.

GENEL MERKEZ VE TEŞKİLAT ARASINDAKİ BAĞ GÜÇLENDİ

Milletvekili Hüseyin Şahin de, İnegöl teşkilatını Ankara'da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Şahin, bu tarz ziyaretlerin parti teşkilatlarına moral verdiğini ifade ederek, Genel merkez ile teşkilatlarımızın arasındaki bağ bu ziyaretler ile daha da güçleniyor. Yaklaşan seçimler öncesinde İnegöl teşkilatı mensuplarımız için yararlı bir ziyaret programı gerçekleştirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22