www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK PARTİ`YE TUHAF TEŞEKKÜR

AK PARTİ`YE TUHAF TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Engin Başar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakan AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür etti.

CHP İlçe Başkanı Engin Başar, AK Parti'nin dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir tören düzenleyerek Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktığını belirterek bu hareketlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti.

2 YILDIR ÇELENK KOYMAMIZI YASAKLADILAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, Tüm ilçe halkımızın ve Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Son 2 yıldır çelenk koymayı bize yasakladılar, bayramlarımızı yasakladılar, bazı bayramları etkisiz hale getirdiler. Seçim öncesi bugün yaşadığımız olay sevindirici oldu. AK Parti'nin çelenk getirmesi sevindirici bir durum, ancak kendi genelgeleri doğrultusunda demek ki taban her şeyi istemiyor. Onun için ben AK Parti yönetimine teşekkür ediyorum. Bayramların olmasını istediklerini ancak yukarının baskısından dolayı şimdiye kadar yapamadıklarını anladık. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda AK Parti ilçe örgütünün buraya çelenk getirerek koyması önemliydi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00