?AKP´li vekillerde istifa etsin?

?AKP´li vekillerde istifa etsin?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, yüksek telefon giderleri nedeniyle görevinden istifa eden CHP´li Kâtip Üye Elif Doğan´ın ardından, listedeki diğer AKP´li vekillerin de istifa etmeleri gerektiğini ifade etti.

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, Türkiye gündemine yerleşen Meclis Başkanlığı iletişim tutarları ile ilgili açıklamalarda bulundular. CHP´li Doğan´ın istifa ettiğini hatırlatan CHP İlçe Başkanlığı, sıranın AKP´li vekillerde olduğunu ve istifa beklediklerini belirttiler.

KULLANIM HAKLARI SINIRSIZ OLMAMALI

Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ?Günlerdir Meclis Başkanvekili Milletvekilimiz Elif Doğan´ın orantısız telefon giderleri kamuoyunu meşgul etmekteydi.Meclisten çıkarılan kanunla Başkanlık Divanına sınırsız haberleşme hakkı verilmiştir.Herşeyden önce bu kanun çıkarılırken sınırlama getirilmediğinden dolayı TBMM´nin bu uygulaması zaten büyük bir hatadır. Milletvekillerinin kullanım hakları sınırsız olmamalı.Günlerce kamuoyunu meşgul eden, bizlerin de oldukça rahatsız olduğu haberleşme giderleri sonucu Genel Başkanımız, Başkanlık Divan Üyemiz Elif Doğan´ı görevinden istifaya davet etmiş ve istifası gerçekleşmiştir.Sıra AKP´li Başkanlık Divan Üyelerinde ve Genel Başkanları ve Başbakanımızdadır. Çünkü Sayın Elif Doğan´dan sonra en yüksek faturaya sahip ve yine AKP´li vekil telefon fatura ve giderleri vardır. Ne yazıkki kamuoyuna sadece Sayın Elif Doğan´ın harcamaları yansımıştır.Bakalım aynı duyarlılığı AKP´li Başkanlık Divan Üyeleri ve AKP´li yöneticiler de gösterebilecekler midir? Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.?

HESABINI SORMAK ZORUNDAYIZ

?Bizler vekillerimizi bizlerin haklarını savunsunlar diye seçip meclise gönderiyoruz.Bu duruma düşen kim olursa olsun kendi partimizden de olsa hesabını sormak zorundayız? ifadelerine yer verdiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22