Akşemsettin Yetimlere Sahip Çıkıyor

Akşemsettin Yetimlere Sahip Çıkıyor

Akşemsettin İlkokulu,İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan ?Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var? kampanyasına 10 yetime bakarak destek verdi.

8 sınıflı Akşemsettin İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda öğrenci ve velilerin destekleriyle 10 yetime bakarak gönülleri fethettiler.

CİDDİYE ALIYORUZ

Projede görev alan Okul Müdürü Ahmet Demir, okul idaresi ve öğretmenleri olarak bu projeyi çok ciddiye aldıklarını, gereken çalışmaları yaparak bu sayıya ulaştıklarını söyledi.

DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Eğitimdeki nihai amaçlardan birinin de çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Demir, bu projenin bu anlamda bir fırsat olduğunu ve projeye destek veren tüm veli ve öğrencilere teşekkür ettiğini söyledi.

ÖĞRENCİLER EMPATİ KÜLTÜRÜ KAZANDILAR

Okul öğretmenlerinden Gülcihan Yılmaz Sarı ise, bu projeyle öğrencilere empati kültürünü kazandırmayı amaçladıklarını ve sonucunda da başarılı olduklarını ifade etti.

Okul Öğrenci Meclis Başkanı Özüm Ayşenaz Savaş da, öğrenciler olarak harçlıklarından bir kısmını ayırarak bu projeye destek verdiklerini ve bu çalışmayı severek yaptıklarını dile getirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32