www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akşemsettin´de Örnek Proje

Akşemsettin´de Örnek Proje

Akşemsettin İlkokulu´nda iki ayda bir düzenlenen ?Annem, Ben ve Sevgili Kitabım? ve ?Kitap Sohbeti? projelerine bu ay İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri de katıldı.

Etkinlik öncesinde konuşan Okul Müdürü Ahmet Demir, okulda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında, ona yakın projenin yürütüldüğünü ve yapılacak etkinlerdeki ana amaçlarının da çocuğun yetiştirilmesinde, ana unsur olan annelerin kitap okuma alışkanlığı edinmesi, bunu yanında öğrencilerde de anlama, anlatım ve yorumlama kabiliyetlerinin geliştirilmesi olduğunu, etkinliğe katılan tüm misafir yöneticilere ve velilere teşekkür ettiğini söyledi.

İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu, özellikle anneleri görmenin kendisi açısından sevindirici bir durum olduğunu ve bu faaliyetlerin ileriki dönemlerde mutlaka semeresini göstereceğini söyledi.

İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ise, bu faaliyetlerin çok önemli olduğunu, özellikle ahlaki değerlerin bu yaşlarda öğrenilmesi gerektiğini, bu konuda şimdiki öğrencilerin avantajlı olduğunu ve kendilerinden devlet ve millet adına çok şey beklediklerini söyledi.

Etkinliğe katılan okul müdürlerinden Tayyip Ali Demir, çocukların bu yaşlarda böyle güzel etkinliklerle yetişmelerinin bir okul müdürü olarak kendisini fazlasıyla memnun ettiğini ve bu projede emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19